Πρίττας, η ξεκούραση του «πολεμιστή»

Μπορεί η παρουσία του Παπαστεριανού να προκάλεσε χαμόγελα στην προπόνηση της Τετάρτης, αλλά η συμμετοχή της σε αυτή του Σάκη Πρίττα δημιούργησε μια πρώτη ανησυχία, χωρίς όμως να υπάρχει, προς το παρόν, σοβαρός κίνδυνος να πάρει διαστάσεις.

Ο αρχηγός του Άρη επέστρεψε με τον καλύτερο τρόπο στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του, φωνάζοντας παρών στα παιχνίδια με Εργοτέλη και ΠΑΟΚ. Ειδικά την Κυριακή ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου στο χορτάρι του Κλεάνθης Βικελίδης, καταβάλλοντας… υπερπροσπάθεια για να είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του.

Αυτή η υπερπροσπάθεια έχει μοιραία επιπτώσεις και μετά από συζήτηση που είχε ο Πρίττας με το τεχνικό τιμ αποφασίστηκε να ακολουθήσει στην σημερινή προπόνηση ατομικό πρόγραμμα για να αποφύγει την… υπερφόρτωση. Λογικά, ο διεθνής μέσος του Άρη θα επιστρέψει από την Πέμπτη σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, οπότε και θα γίνουν τα τελικά πλάνα για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Η υψηλή απόδοση και η μεγάλη προσφορά του Πρίττα στην ομάδα απέδειξε πόσο πολύτιμη μονάδα αποτελεί για το σύνολο, έδεσε σε μεγάλο βαθμό τις γραμμές των κίτρινων και δίνει ποιότητα. Για τους λόγους αυτούς οι κίτρινοι… προσέχουν για να έχουν.

Από κει και πέρα, η προπόνηση υπό τις οδηγίες του Σάκη Τσιώλη συνεχίστηκαν με τα γνωστά προβλήματα. Σολτάνι, Τσέζαρεκ, Βράνιες και Νάτσο Γκαρσία παραμένουν στα… πιτς και θα είναι σε θέση να μπουν στην ομάδα από την ερχόμενη Δευτέρα κι έπειτα.

To Top