Πρίττας: “Νιώθω πικρία για τον τρόπο που έφυγα”

Ο τρόπος με τον οποίο αποχώρησε από τον Άρη έχει πικράνει τον Σάκη Πρίττα αφού η επιθυμία του ήταν να ολοκληρώσει την καριέρα του στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο 33χρονος μέσος που δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι των κίτρινων με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή αναφέρθηκε στην αγωνιστική κατάσταση της προηγούμενης ομάδας του και έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους του Άρη.

Ο Πρίττας παραχώρησε συνέντευξη στο σάιτ sport2310.gr όπου δήλωσε τα εξής:

Αισθάνεσαι περίεργα που θα δεις τον Πανθρακικό να αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα σου, τον Άρη;

«Σίγουρα είναι περίεργα τα συναισθήματά μου, γιατί ήμουνα  πέντε χρόνια στον Άρη και από μικρό παιδί. Έζησα πολλές όμορφες στιγμές. Πάντα υποστηρίζω τις ομάδες που αγωνίστηκα στο παρελθόν. Θέλω να πηγαίνει καλά ο Άρης. Τώρα όμως, ανήκω στον Πανθρακικό και θέλω τη νίκη του».

Ποια είναι η αγωνιστική κατάσταση του Πανθρακικού;

«Η ομάδα μου είναι ανεβασμένη, μετά τα δύο θετικά αποτελέσματα. Με την αλλαγή προπονητή και την έλευση του Παύλου Δερμιτζάκη, δείξαμε ένα διαφορετικό πρόσωπο, παίρνοντας βαθμούς και κάνοντας καλές εμφανίσεις».

 «Πολλοί παίκτες δεν έφυγαν όπως θα έπρεπε από τον Άρη»

Δεν έφυγες με τον καλύτερο τρόπο από τους «κίτρινους». Σου έχει μείνει πικρία;

«Πικρία νιώθω περισσότερο από τον τρόπο που έμεινα εκτός ομάδας στη διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ είχα επανέλθει από τον τραυματισμό μου. Συγκεκριμένα, με τον κ. Τσιώλη ήμουνα βασικός στην ενδεκάδα. Μάλιστα, ήμουνα και αρχηγός στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ξαφνικά με την αλλαγή προπονητή και τον ερχομό του Πρόμπιερζ, βρίσκομαι εκτός 18άδας και μετά εκτός ομάδας. Ο Πρόμπιερζ είχε λάθος ενημέρωση για μένα, σχετικά με την αγωνιστική μου κατάσταση. Πιστεύω πως πολλοί παίκτες, δεν έφυγαν όπως θα έπρεπε από τον Άρη».

Διατηρείς επαφές με τους παλιούς συμπαίκτες σου;

«Βέβαια. Επικοινωνώ συχνά με όλα τα παιδιά που ήμασταν μαζί πέρυσι. Δηλαδή με Παπαζαχαρία, Βελλίδη, Παπαστεριανό, Καζναφέρη, Καπετάνο».

«Χαρούμενος που είμαι ένα κομμάτι της ιστορίας του Άρη»

Σου έρχονται στο μυαλό ευχάριστες αναμνήσεις, από την παρουσία σου στους «κιτρινόμαυρους»;

«Μόνο ευχάριστες είναι οι αναμνήσεις μου. Έζησα υπέροχες στιγμές και στάθηκα πολύ τυχερός που ήμουν παρών σε μεγάλες νίκες, τόσο σε πρωτάθλημα, όσο και σε Ευρώπη την τελευταία πενταετία. Νιώθω χαρούμενος που είμαι κι εγώ ένα κομμάτι της ιστορίας του Άρη. Θυμάμαι το εκτός έδρας νικηφόρο ντέρμπι με ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού, που με επανέφερε στην ενδεκάδα ο Κούπερ και άλλα πολλά».

Πως σου φαίνεται τώρα ο Άρης αγωνιστικά;

«Χαρακτηρίζεται από μία αστάθεια. Είναι μία ομάδα ικανή για το καλύτερο παιχνίδι (όπως με τον Ολυμπιακό) και ταυτόχρονα για το χειρότερο. Προς το παρόν, είναι απρόβλεπτος και αυτό οφείλεται στο νεαρό της ηλικίας των περισσότερων παικτών, που δεν έχουν σταθερότητα στην απόδοσή τους. Επίσης, έγιναν και πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, δηλαδή δεν υπήρχε βασικός κορμός. Άργησε να έρθει και ο Αγκάνθο, που η βοήθειά του είναι σημαντική».

Ο κόσμος είναι απογοητευμένος. Εσύ που τον γνωρίζεις από… «πρώτο χέρι» , τι έχεις να του πεις;

«Ο κόσμος είναι αυτός που τα υπομένει όλα, όσο άσχημα κι αν είναι τα πράγματα. Οι νέοι παίκτες χρειάζονται ακόμη περισσότερο τη βοήθειά του και πρέπει να συνεχίσουν να τους στηρίζουν. Από την άλλη όμως, και οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι βρίσκονται σε μεγάλη ομάδα, να προσπαθούν πιο πολύ και να τα δίνουν όλα».

Θα ήθελες το τέλος της καριέρας σου να σε βρει στον Άρη; Υπάρχουν πιθανότητες επιστροφής;

«Φυσικά. Εάν γινόταν αυτό, θα ήταν το ιδανικό για μένα».

To Top