ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πρίττας: «Πολύ καλό το φετινό ρόστερ! Να είναι προετοιμασμένη για τα πάντα η ομάδα με ΠΑΟΚ ώστε να βγούμε νικητές!»

Ο Σάκης Πρίττας μίλησε για τον φετινό Άρη και τις πολλές δυνατότητες που έχει το ρόστερ, προέβλεψε νίκη με τον ΠΑΟΚ και δήλωσε πίστη στον Έλληνα προπονητή.

Ο πρώην αμυντικός μέσος του Άρη μίλησε στο Yellow Radio 101,7FM:

Για το Άρης-ΠΑΟΚ και την απουσία του κόσμου: “Έχει μεγάλη διαφορά ένα παιχνίδι χωρίς κόσμο. Οι έδρες, και ιδίως οι έδρες ομάδων όπως ο Άρης δυστυχώς χάνουν την δύναμη τους. Είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στην ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό. Πολλές φορές επηρεάζονται οι παίκτες και χρειάζεται μεγάλη ψυχραιμία. Δεν πρέπει να γίνουν λάθη σε λεπτομέρειες”.

Για το ρόστερ του Άρη και το ότι θα πρέπει καλοί παίκτες να μείνουν έξω: “Το… πρόβλημα το έχει ο προπονητής. Σε κάποιες θέσεις έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και θα δυσκολευτεί να αφήσει κάποιον έξω. Δυστυχώς δεν θα νιώσουν την αγάπη και την στήριξη του κόσμου, παρότι το κλίμα είναι πολύ καλό. Θα ήταν όλα διαφορετικά αν ήταν ο κόσμος στο γήπεδο. Γενικά το πρωτάθλημα είναι διαφορετικό χωρίς φιλάθλους.

Για την ισοπαλία με τον Ατρόμητο: “Ήταν σαν νίκη. Δεν θυμάμαι ξανά τον Άρη με μειονέκτημα να κάνει τέτοια ανατροπή και να κυνηγάει στο τέλος την νίκη. Οι παίκτες το πίστεψαν και αυτό είναι το πιο σημαντικό”.

Για το βάθος του ρόστερ: “Είναι πολύ καλό το ρόστερ. Ένα παράδειγμα είναι ότι ο πολύ καλός Κουέστα που πέρυσι ήταν αναντικατάστατος, φέτος είναι τρίτη επιλογή. Πέρυσι για μένα ο Σάσα ήταν ο καλύτερος του Άρη, φέτος έχει φτάσει στο σημείο να χάσει την θέση του βασικού. Οι παίκτες που μπήκαν, έδειξαν ότι έχουν ποιότητα και αξίζουν μια θέση στην ενδεκάδα. Όσο περνάνε οι μέρες θεωρώ ότι και ο προπονητής διαβάζει καλύτερα το ρόστερ”.

Για τον Άκη Μάντζιο: “Τα πρώτα δείγματα είναι πολύ θετικά. Έχω πίστη στον Έλληνα προπονητή, πιστεύω ότι χρειάζεται εμπιστοσύνη”.

Για το ότι ο Άρης βρίσκεται στις υψηλές θέσεις: “Πρέπει να προχωράς βήμα-βήμα και παιχνίδι με παιχνίδι. Σε ένα εύκολο παιχνίδι μπορεί να γίνει η ζημιά, εκεί χρειάζεται προσοχή. Στα ντέρμπι έτσι κι αλλιώς οι παίκτες τα δίνουν όλα”.

Για το περσινό 4-2 και αν πρέπει να αποτελέσει οδηγό: “Πιστεύω ότι πρέπει να το αφήσουν στην άκρη, να μην σκεφτούν τι έγινε πέρυσι. Είναι ένα παιχνίδι ξεχωριστό το φετινό. Θα βοηθήσει τους παλιούς στην ψυχολογία, αλλά δεν θα είναι απαραίτητα τόσο εύκολο και φέτος. Πρέπει η ομάδα να είναι προετοιμασμένη για τα πάντα ώστε να βγούμε νικητές”.

Για τους παίκτες που του αρέσουν: “Ο Σάκιτς είναι αμυντικά απροσπέλαστος και δείχνει ότι είτε δεξιά είτε αριστερά έχει ψυχή. Και φυσικά ο Σούντγκρεν που από την κερκίδα βρέθηκε στο γήπεδο και παρουσιάζει τόσο καλό πρόσωπο. Και φυσικά όλοι οι υπόλοιποι που ανέφερες. Ακόμη και ο Σίλβα που μπαίνει αλλαγή και δεν τον έχουμε δει σε ολόκληρο παιχνίδι πιστεύω ότι έχουν πολύ ποιότητα”.

Για την διαιτησία στο Περιστέρι: “Στο πειθαρχικό κομμάτι ειδικά το έχασε. Χάρισε πάρα πολλές κάρτες με αποτέλεσμα να παίζει σκληρά ο Ατρόμητος, ενώ ο Ροζ πήρε κατευθείαν κίτρινη. Είδαμε και στην Λάρισα που ακυρώθηκε το γκολ του Ματέο Γκαρσία ενώ δεν έπρεπε. Εύχομαι να βελτιωθούν τα πράγματα. Φέτος μέχρι πριν την ΑΕΛ ο Άρης είχε αντιμετωπίσει καλές διαιτησίες. Αλλά οι παίκτες πρέπει να μην χάνουν το μυαλό τους με την διαιτησία. Όπως στον Ατρόμητο δεν επηρεάστηκαν, έμειναν ψύχραιμοι”.

Για την Εθνική: “Θα έλεγα ότι η Εθνική παρόλο που είχε μια βελτίωση είχε μια αποτυχημένη προηγούμενη φάση. Κατάφερε με υποδεέστερες ομάδες να τερματίσει δεύτερη. Τα παιδιά προσπαθούν και αν συνεχίσει να βελτιώνεται η ομάδα θα δούμε καλύτερα πράγματα”.

Τέλος όταν του ζητήθηκε μια πρόβλεψη για το Άρης-ΠΑΟΚ είπε: “Αν πρέπει να δώσω σκορ θα έλεγα 2-0”.

To Top