ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρίφτης: “Άμυνα, σουτ και λίγα λάθη”

Ο Δημήτρης Πρίφτης υπογράμμισε σε γραπτή δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει τη νίκη επί της ΑΕΚ και την τέταρτη θέση στην κανονική περίοδο.

Ο τεχνικός των κίτρινων τόνισε αρχικά: “Στο φινάλε της κανονικής περιόδου έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο, όσο και κρίσιμο αγώνα. Η ΑΕΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα, με μεγάλη ποιότητα και βάθος στο ρόστερ της, το οποίο έχει τουλάχιστον δύο ποιοτικούς παίκτες σε κάθε θέση. Για μας ο αγώνας είναι καθοριστικός αναφορικά με την προσπάθεια για μία θέση στην πρώτη τετράδα και κατ’ επέκταση το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ. Εκτός από την ΑΕΚ, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τα πρόσφατα προβλήματα τραυματισμών”.

Αναλύοντας τεχνικά τον αγώνα ο Πρίφτης ανέφερε: «Για να πετύχουμε τον στόχο μας, πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι και να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα, κρατώντας τον αντίπαλο όσο το δυνατόν πιο χαμηλά στο σκορ. Πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και επιθετικά να παρουσιαστούμε αποτελεσματικοί στο μακρινό σουτ, αποφεύγοντας τα αβίαστα λάθη».

To Top