Πρίφτης: «Έχω καλές σχέσεις με τον Παναθηναϊκό, είμαι στην Ούνιξ αλλά δεν έχω πρόταση»

Τις φήμες που τον θέλουν να έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό αρνήθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης, μιλώντας στον Τύπο της Ρωσίας.

Από ‘κει και πέρα, ο Έλληνας κόουτς δήλωσε πως έχει συμβόλαιο με την Ούνιξ για ακόμη έναν χρόνο, αλλά τόνισε πως υπάρχει η οψιόν να το «σπάσει» τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα του Καζάν από την πλευρά της.

«Έχω συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, αλλά τόσο εγώ όσο και η ομάδα έχουμε την επιλογή να μην κάνουμε χρήση της οψιόν. Αυτή την στιγμή υπάρχουν περισσότερες ερωτήσεις, παρά απαντήσεις. Επίσης, είναι δύσκολο να κάνεις κάποια πρόβλεψη λόγω της πανδημίας. Μιλάμε με την ομάδα για το μέλλον, αλλά επαναλαμβάνω ότι είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι συγκεκριμένο», ήταν η απάντηση του Δημήτρη Πρίφτη στο «RIA» για το αν θα μείνει στην Ούνιξ.

Για το αν αληθεύουν οι φήμες ότι έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό: «Πάντα είχα πολύ καλές σχέσεις με τον Παναθηναϊκό και όταν αλλάζει εκεί ο προπονητής, πάντα κάποιος με… θυμάται. Αλλά, δεν είχα καμία πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Αυτά είναι φήμες. Έχω συμβόλαιο με την Ούνιξ. Είμαι χαρούμενος στην ομάδα και δεν σκέφτομαι άλλες ομάδες».

To Top