ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Αλλάξαμε προφίλ φέτος, να περιβάλλουμε με εμπιστοσύνη την προσπάθεια”

Η εμπιστοσύνη στην φετινή προσπάθεια του Άρη είναι ένα απαραίτητο συστατικό για να μπορέσει η ομάδα να έχει μια πετυχημένη σεζόν.

Αυτό επεσήμανε ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος βρίσκεται για τρίτη συνεχή χρονιά στο «τιμόνι» των κίτρινων, χτίζοντας μια ομάδα με αρκετά καινούργια πρόσωπα και διαφορετικό προφίλ σε σχέση με την περυσινή. «Η παραμονή για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα είναι ένα γεγονός πολύ σημαντικό για όλους μας καθώς δείχνει συνέχεια και σταθερότητα πέρα από τις επιμέρους αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Άρης έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια το δικό του πρόγραμμα μέσα από το οποίο και η ομάδα προοδεύει αλλά και οι παίκτες αναδεικνύονται. Κάθε χρονιά είναι διαφορετική και τα δεδομένα κάθε σεζόν αλλάζουν», τόνισε και συμπλήρωσε λέγοντας: «Η ομάδα έχει αλλάξει φέτος προφίλ κυρίως σε ότι αφορά τους ξένους. Ταυτόχρονα βελτιώσαμε το ελληνικό στοιχείο της ομάδας, διαμορφώνοντας ένα ρόστερ με πλεονεκτήματα και αδυναμίες. Αυτό που πρέπει είναι να μπούμε στο κυρίως πιάτο που είναι η προπόνηση και η εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουμε την προσπάθεια, την οποία κάνουμε φέτος».

Ο Δημήτρης Πρίφτης έχει λογαριασμό εδώ και αρκετό καιρό στη διαδικτυακή πλατφόρμα «Athlenda», την οποία θεωρεί μια πρωτοποριακή προσπάθεια και παράλληλα ένα πολύτιμο «εργαλείο» στα χέρια όσων ασχολούνται με το μπάσκετ. «Είναι μια έξυπνη ιδέα από ανθρώπους που έχουν μεγάλη εμπειρία και διαδρομή στον χώρο του αθλητισμού. Αποτελεί ένα πολύτιμο ‘εργαλείο’ για κάθε άνθρωπο του μπάσκετ καθώς μέσα από την πλατφόρμα της Athlenda οι άνθρωποι του μπάσκετ έρχονται πιο κοντά. Έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν και η διοχέτευση της πληροφορίας γίνεται πιο εύκολα, πολύ πιο γρήγορα και πολύ πιο άμεσα. Παράλληλα, μέσα απ’ αυτή την πλατφόρμα μπορεί ο οποιοσδήποτε που είναι μέλος της άσχετα με το που βρίσκεται, να προβάλλει τον εαυτό του και να κάνει γνωστή την παρουσία του στην ευρύτερη μπασκετική κοινότητα», υποστήριξε ο προπονητής του Άρη και πρόσθεσε: «Θεωρώ πως είναι μια πολύ καινοτόμα ιδέα, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλο το φάσμα του μπασκετικού κόσμου σε όποιο πόστο κι αν βρίσκεται είτε είναι παίκτης είτε προπονητής είτε παράγοντας είτε σκάουτερ είτε ατζέντης. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή συνέχεια σε αυτή την προσπάθεια».

To Top