ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Απρόβλεπτος ο όμιλος μας, τι πρέπει να κυνηγήσουμε μέσα στην Τουρκία”

O Αρης θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (11/11, 19.00) την Μπάνβιτ στην Τουρκία στο πλαίσιο της  5ης αγωνιστικής του Eurocup, με στόχο να διευρύνει το νικηφόρο σερί του (μετρά επτά συνεχόμενες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη).

Ο Δημήτρης Πρίφτης έδωσε το στίγμα του αγώνα μια μέρα πριν το τζάμπολ…

“Έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη αναμέτρηση. Η Banvit είναι μία ομάδα με ρόστερ πολύ υψηλού επιπέδου, η οποία ξεκίνησε καλά στο τουρκικό πρωτάθλημα και χρειάζεται πολύ τη νίκη στο μεταξύ μας παιχνίδι. Το γεγονός ότι η αναμέτρηση γίνεται εκτός έδρας αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας της’ είπε σε δηλώσεις που ανέβασε το σάιτ της ΚΑΕ υπογραμμίζοντας ακόμη:

“Συμμετέχουμε σε έναν απρόβλεπτο, όπως έχει αποδειχτεί ως τώρα, όμιλο και κάθε αγώνας έχει τη δική του σημασία. Εμείς από την πλευρά μας για να κυνηγήσουμε κάτι καλό στην Τουρκία πρέπει να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να κρατήσουμε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, όπως κάναμε στο Kazan.

Απέναντι σε τέτοιες ομάδες η συγκέντρωση για 40 λεπτά, η μάχη των ριμπάουντ και τα λάθη παίζουν καθοριστικό ρόλο. Η Banvit παίρνει σκορ από πολλούς παίκτες και ο περιορισμός των ατού της θα είναι καθοριστικός για την έκβαση της αναμέτρησης».

To Top