ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Αφιερωμένη στον Γιαννάκη, τον πιο πιστό οπαδό μας!”

Αφιερωμένη στον μικρό Γιαννάκη, το παιδί που έχει κινητικά προβλήματα και παρακολουθεί κάθε αγώνα του Άρη δίπλα από τον πάγκο ήταν η σημερινή νίκη επί του Κόροιβου, όπως επεσήμανε στη συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Πρίφτης μιλώντας με πολύ θερμά λόγια…

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε αρχικά: “Συγχαρητήρια στην ομάδα για τη νίκη. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, επιθετικά ήμασταν σε καλή μέρα αλλά πλέον πρέπει να συγκεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα με τη Καβάλα”.

Επεσήμανε στη συνέχεια: “Θέλω να αφιερώσω τη νίκη – και είναι κάτι που θα έπρεπε να το είχα κάνει εδώ και καιρό και εκ μέρους όλης της ομάδας – στον Γιαννάκη, το παιδί που είναι δίπλα στον πάγκο με τη μαμά του και παρακολουθεί τα παιχνίδια. Είναι ιδιαίτερο παιδί και προσωπικά εγώ αλλά και όλοι μας παίρνουμε δύναμη. Είναι μεγάλη η συμπαράσταση που δεχόμαστε από αυτό το παιδί, είναι ο πιο πιστός μας οπαδός. Εμείς την έχουμε καταλάβει την χαρά που του δίνουμε, θα ήταν ακόμα πιο χαρούμενος αν μπορούσε να καταλάβει την χαρά που εμείς παίρνουμε”.

Ο Πρίφτης ξεκαθάρισε πως “δεν σκεφτόμαστε καθόλου το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Κάθε αγώνας εκτός έδρας στο ελληνικό πρωτάθλημα απαιτεί μεγάλη προετοιμασία και πνευματική και από πλευράς τακτικής. Όταν εμείς είμαστε στο 100% των δυνατοτήτων μας αυξάνουμε τις πιθανότητές μας. Δεν σκεφτόμαστε τόσο μακριά. Είναι μεγάλη αναμέτρηση με την ΑΕΚ αλλά μετά από 10 μέρες. Τώρα έχουμε την Καβάλα, που παλεύει για την σωτηρία της. Η ατμόσφαιρα δεν είναι εύκολη στη Καβάλα, έχει και αγωνιστική άνοδο”.

Ρωτήθηκε για το αν η ομάδα θα παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο τώρα που δεν θα έχει διπλούς αγώνες και απάντησε: “Το ότι θα παίζουμε έναν αγώνα τη βδομάδα, σημαίνει ότι θα προπονηθούμε και θα βελτιωθούμε και ατομικά και σαν σύνολο. Από την άλλη πλευρά τα δύο παιχνίδια τη βδομάδα σου δίνουν ρυθμό, κρατούν ψηλά το ενδιαφέρον. Σίγουρα θα προτιμούσαμε τα δύο ματς τη βδομάδα…”.

Ρωτήθηκε αν εξαργυρώνει η ομάδα τις εμπειρίες της από την Ευρώπη παρουσιάζοντας πολύ καλή εικόνα με Τρίκαλα και Κόροιβο και απάντησε: “Παίζει ρόλο ο αντίπαλος, ισχύει όμως και αυτό… Όσο κι αν λέμε ότι είμαστε μαζί, πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, αυτό δεν τελειώνει ποτέ. Είναι σημαντικό να κρατήσουμε σταθερότητα και απέναντι σε πιο σκληρούε ανυιπάλους”.

To Top