Πρίφτης για Αντεγκμπόγιε: “Θα αξιολογήσουμε μέσα στη βδομάδα την κατάσταση, είναι ιδιαίτερος παίκτης, μας δίνει λύσεις”

Ο Δημήτρης Πρίφτης αποκάλυψε πως περιμένει νεότερα για την παραμονή ή όχι του Στέφεν Αντεγκμπόγιε μέσα στη βδομάδα, εξηγώντας πως το θέμα είναι καθαρά οικονομικό.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε αρχικά πως “ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι σε μια ομάδα με ποιότητα, πολύ καλά οργανωμένη και τοποθετημένη επιθετικά στο μισό γήπεδο, πολύ υψηλού επιπέδου. Θέλαμε να επιβάλλουμε πιο υψηλό τέμπο, προσπαθώντας να βγούμε σε όλο το γήπεδο αμυντικά, γιατί έχουμε και τους ανάλογους παίκτες για να το κάνουμε και έτσι τους χαλάσαμε το κατέβασμα της μπάλας.

Ακόμα και στο πρώτο μέρος, η Κηφισιά στο σετ παιχνίδι πάντα είχε το πλεονέκτημα και μας πλήγωσε κυρίως με το πικ εν ρολ. Αχίλλειος πτέρνα μας ήταν τα αμυντικά ριμπάουντ, εκεί πρέπει να δουλέψουμε. Στο δεύτερο μέρος η ενέργειά μας στην άμυνα δεν έπεσε, αλλά έπεσε η ποιότητά μας. Κάποιες συνεργασίες δεν ήταν αυτές που έπρεπε να είναι και δεχτήκαμε 18 πόντους περισσότερους σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο”.

Για την παραμονή του Αντεγκμπόγιε εξήγησε: “Το συμβόλαιο έχει και κάποιες προϋποθέσεις, θα αξιολογήσουμε την κατάσταση μέσα στη βδομάδα. Αναμφίβολα μας έχει βοηθήσει, είναι ιδιαίτερος παίκτης, μας δίνει λύσεις. Δεν είναι ο παίκτης που είναι η απόλυτη ανάγκη της ομάδας, γιατί έχουμε πληθώρα περιφερειακών, αλλά η απόδοσή του και οι δυνατότητές του μας κάνει να το σκεφτούμε και να αλλάξουμε ίσως λίγο και το κομμάτι της τακτικής μας, παίζοντας όπως σήμερα με τρεις κοντούς”.

To Top