Αντεκμπόγιε: “Θέλω να μείνω, μου αρέσει να παίζω σε μια ομάδα που κερδίζει”

Ο Στέφεν Αντεκμπόγιε ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι καθοριστικός. Σημείωσε τους εννιά από τους 13 πόντους του Άρη στα τελευταία επτά λεπτά και ήταν εκεί όταν τον χρειάζονταν οι κίτρινοι, “σκοτώνοντας” την πρώην ομάδα του. Ο Βρετανός πλέι μέικερ εξέφρασε για μια ακόμη φορά την επιθυμία του να παραμείνει του Άρη μετά τη λήξη του μηνιαίου συμβολαίου του (σ.σ. λήγει στις 15 Νοεμβρίου), τονίζοντας του αρέσει που αγωνίζεται σε μια ομάδα, η οποία κερδίζει!

Ο Αντεκμπόγιε επεσήμανε για τον αγώνα πως “ήταν ένα καλό παιχνίδι για μας παρότι κρίθηκε στο τέλος. Θέλαμε πολύ τη νίκη, τη χρειαζόμασταν πολύ. Θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει νωρίτερα τον αγώνα και να αποφύγουμε το άγχος των τελευταίων λεπτών. Η Κηφισιά αντεπιτέθηκε, μας δημιούργησε προβλήματα με τα επιθετικά ριμπάουντ αλλά στο τέλος πήραμε σωστές αποφάσεις και καταφέραμε να κερδίσουμε”.

Πρόσθεσε πως “ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Ξέραμε ότι η Κηφισιά είναι μια ομάδα που παίζει δυνατά, ομαδικά και αμύνεται πολύ καλά. Εμείς έπρεπε να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και νομίζω ότι εφαρμόσαμε στο γήπεδο τα περισσότερα απ’ αυτά που είχαμε σχεδιάσει”.

Επιθυμία του 27χρονου παίκτη είναι να παραμείνει στους κίτρινους κι εξήγησε τους λόγους: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ όμως δεν βλέπω μακριά, μέρα με τη μέρα. Θα δούμε τι θα συμβεί με την υπόθεση μου. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον προπονητή γι’ αυτό το θέμα ούτε με κάποιον από τη διοίκηση. Ενδεχομένως να γίνει κάποια επαφή τις επόμενες μέρες. Το σίγουρο είναι ότι θέλω να μείνω στην ομάδα. Μου αρέσει εδώ και απολαμβάνω μαζί με τους συμπαίκτες μου το γεγονός ότι η ομάδα κερδίζει”

To Top