Παπαθεοδώρου: “Είτε παίζει ο Γκάλης, είτε ο Όγκο για να κερδίσεις στο Παλέ, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος”

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εκθείασε τον Αντεγκμπόγιε, έβαλε στη κουβέντα και τον Γκάλη, για να υπενθυμίσει σε όλους (τους παίκτες του κυρίως) ότι στο Αλεξάνδρειο χρειάζονται πολλά πράγματα, αν θέλει κάποιος να κερδίσει.

Ο τεχνικός της Κηφισιάς τόνισε αρχικά: “Κέρδισε δίκαια ο Άρης. Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού έβαλαν τις βάσεις για να πάρουν αυτή τη νίκη. Ο Άρης μας πίεσε με την άμυνά του και στο να οργανώσουμε την επίθεσή μας και να βγάλουμε τα συστήματά μας. Μας αποδιοργάνωσε ο Άρης και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρει ρυθμό και επιθετικά και να βρει σκορ με μακρινά σουτ, τα οποία τα περισσότερα ήταν με πλεονέκτημα. Δεχτήκαμε 43 πόντους χωρίς καλή οργάνωση και καλές συνεργασίες στην άμυνά μας”.

Πρόσθεσε πως στο δεύτερο μέρος η εικόνα ήταν διαφορετική, γιατί αποφασίσαμε και εμείς να παίξουμε μπάσκετ, να βάλουμε τα σώματα μας, να κυνηγήσουμε μπάλες. Επιστρέψαμε στο παιχνίδι σε ένα σημαντικό σημείο για τη ροή του παιχνιδιού, είχαμε όμως ένα άστοχο σουτ με τον Ντούβνιακ ένα λεπτό πριν το τέλος που θα μας έδινε πλεονέκτημα. Ήταν καταπληκτικός ο Αντεγκμπόγιε στα τελευταία πέντε λεπτά και για να κερδίσεις τον Άρη στο Αλεξάνδρειο, είτε έχει κόσμο, είτε όχι, είτε παίζει ο Γκάλης, είτε ο Όγκο (Αντεγκμπόγιε), πρέπει να παίξεις συγκεντρωμένα και καλά”.

To Top