Πρίφτης: “Δεν ξέρω αν θα μείνω στην Ούνιξ”

Άγνωστο παραμένει το αν θα παραμείνει στην Ούνιξ Καζάν ο Δημήτρης Πρίφτης, αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε, όπως δήλωσε μετά τον αποκλεισμό από τη Χίμκι.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ουδεμία συζήτηση έχει κάνει ο Δημήτρης Πρίφτης με τη διοίκηση της Ούνιξ για την παραμονή του, όπως δήλωσε μετά τον αποκλεισμό από τη Χίμκι στα ημιτελικά της VTB League. 

Ο Έλληνας κόουτς, ο οποίος ήταν στον πάγκο της ομάδας του Καζάν τα τελευταία δύο χρόνια, τόνισε πως ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του και πως δεν γνωρίζει κάτι για το μέλλον του. 

«Η σεζόν ήταν σαν μαραθώνιος για εμάς, όπου είχαμε πολλά θετικά αποτελέσματα, αν και φυσικά θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει ακόμη καλύτερα. Είμαι ευγνώμων για τους παίκτες μου και όλους στην ομάδα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, Μπόγκατσεφ, για την ευκαιρία και την στήριξη που μου έδωσε τα δύο χρόνια στην ομάδα. Αυτό ήταν το τέλος της ιστορίας. Τώρα θα πάω στην Ελλάδα και θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλό καλοκαίρι», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Πρίφτης και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω εάν θα μείνω στην Ούνιξ, αφού δεν έχω μιλήσει ακόμη με κανέναν και το συμβόλαιό μου ολοκληρώθηκε. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πρόκειται για ένα όμορφο μέρος να εργαστεί κάποιος. Εδώ σου δίνουν αυτοπεποίθηση και σε στηρίζουν».

To Top