ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Δεν υπάρχει χρόνος για συναισθήματα”

Ο Δημήτρης Πρίφτης εξήγησε πως ήταν μέρος της τακτικής να πάρει ο Κάμινγκς σχεδόν όλες τις επιθέσεις στο φινάλε του αγώνα, ενώ υποστήριξε ότι τα 19 λεπτά του Μάικλ Τζένκινς ήταν… πάρα πολλά για να δείξει ο Αμερικανός πράγματα μέσα στο γήπεδο, που δεν το έκανε με μόλις 1/6 σουτ.

Ο τεχνικός του Άρη επεσήμανε: “Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, έπαιξε καλύτερα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Είχαμε καλό αμυντικό δεύτερο ημίχρονο, μας έδωσε τη δυνατότητα να επιστρέψουμε. Αμυντικά ήμασταν πολύ κακοί στο πρώτο ημίχρονο, παρότι ήμασταν καλοί επιθετικά. Πρέπει να τελειώσει εδώ δυστυχώς αυτό το παιχνίδι. Είναι κρίμα που παίζουμε σε λιγότερο από 48 ώρες με την Μπάνβιτ, η ομάδα είναι εξουθενωμένη, δεν υπάρχει χρόνος για συναισθήματα. Πρέπει να μπούμε κατευθείαν στην διαδικασία του επόμενου παιχνιδιού”.

Για το ότι ο Έρικ Μπάκνερ ήταν εκτός κλίματος αγώνα είπε ότι “έκανε νωρίς φάουλ, ήταν εκτός ρυθμού και η άμυνα του Ολυμπιακού όπως έκλεισε μέσα, δεν του έδωσε τη δυνατότητα για να βάλει τα καλάθια που συνήθως βάζει. Χρειάζεται χρόνο και αυτός και άλλοι…”

Για τα 19 λεπτά συμμετοχής του Μάικλ Τζένκινς σχολίασε: “Είναι λίγα νομίζετε; Εγώ νομίζω ότι είναι και πάρα πολλά. Είναι αρκετά για να δείξει κάτι. Πόσο να παίξει;”.

To Top