Χωρίς κατηγορία

Πρίφτης: “Δύσκολο παιχνίδι”

Οι απουσίες (σ.σ. Κυρίτσης, Στρναντ) που θα έχει o Ίκαρος στον αυριανό αγώνα με τον Άρη κάνουν πιο δύσκολη την αποστολή του, σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο προπονητής της αθηναϊκής ομάδας υποστήριξε πως «είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με αντίπαλο μια έμπειρη ομάδα, η οποία αναζητά βαθμούς. Τα γεγονότα της τελευταίας εβδομάδας ήταν ανασταλτικά στην προετοιμασία μας γι αυτό το ματς, καθώς θα αγωνισθούμε με σημαντικές απουσίες”, και συμπλήρωσε: “Για μας είναι σημαντικό να αντεπεξέλθουμε στην πιεστική άμυνα του Άρη, δίχως να κάνουμε λάθη, έχοντας συγκέντρωση και καλές αποφάσεις”.

Ο Ζόραν Βρκιτς από την πλευρά του υπογράμμισε: «Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για όλους μας και δεν χρειάζεται να αναλύσουμε τους λόγους.

Θα πρέπει να μπορέσουμε να βρούμε την συγκέντρωση που είναι απαραίτητη σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, ιδίως απέναντι σε μια ομάδα με πολλούς έμπειρους παίκτες, όπως είναι ο Άρης.

Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην άμυνα, όπως στον αγώνα με τον Κολοσσό και να έχουμε καλές επιλογές στην επίθεση».

To Top