ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Είμαστε ρεαλιστές, θα δώσουμε την μάχη μας”

Ο Δημήτρης Πρίφτης έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του για τον τρόπο που αγωνίστηκε σήμερα και μίλησε με ρεαλισμό για την επόμενη βδομάδα.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Συγχαρητήρια στην ομάδα για τον τρόπο που αγωνίστηκε. Είχαμε δυσκολίες να διαχειριστούμε, όπως ήταν ο τραυματισμός του Ξανθόπουλου, ο ξαφνικός τραυματισμός του Τσαϊρέλη (ενοχλήσεις στη μέση) και το ότι φορτώθηκαν τα γκαρντ μας γρήγορα με φάουλ. Είχαμε καλή εικόνα, ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο, εκεί χτίσαμε διαφορά και την διατηρήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Έχουμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με τους δύο μεγάλους της Αθήνας. Γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας, είμαστε και ρεαλιστές. Ξέρουμε την δυναμική των αντιπάλων μας. Σίγουρα θα δώσουμε τη μάχη μας”.

Ρωτήθηκε για το αν θα υπολογίζει στον Τζαμόν Γκόρντον για τον τελικό του κυπέλλου και απάντησε: “Το Σάββατο θα είναι παρών. Ίσως τον χρησιμοποιήσουμε την Τετάρτη για να βρει έναν αγωνιστικό ρυθμό. Το ότι θα υπάρχει (στην διάθεσή μας) δεν σημαίνει ότι λύθηκε το θέμα. Είναι πίσω σε αρκετά κομμάτια, αλλά πιστεύω ότι κάποια βοήθεια θα την έχουμε στο κομμάτι της εμπειρίας”.

To Top