ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Είναι πολύ καλός συμπαίκτης ο κόσμος, σημείο αναφοράς της προσπάθειάς μας”

Ο Δημήτρης Πρίφτης ήταν προβληματισμένος για τα 22 λάθη και τα 8/28 τρίποντα, έδωσε ωστόσο συγχαρητήρια στους παίκτες του για την αμυντική προσπάθεια και εξήρε την παρουσία του κόσμου που γεμίζει το Παλέ ακόμα και στα “μικρά” παιχνίδια.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε αρχικά: “Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη. Η Καβάλα μας προβλημάτισε και έπαιξε πολύ καλά. Είχαμε τουλάχιστον καλή αμυντική παρουσία, κάναμε καλό δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο. Για μας τελείωσε αυτό το παιχνίδι, έχουμε αύριο προπόνηση και η ζωή συνεχίζεται με διαδοχικά παιχνίδια. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Καβάλα, μακάρι να σωθεί. Έχω ένα συναισθηματικό δέσιμο και με την ομάδα και με την πόλη”.

Ο τεχνικός του Άρη ρωτήθηκε για τα 22 λάθη και απάντησε: “Και η Καβάλα μας προβλημάτισε και εμείς ήμαστν επιπόλαιοι ιδίως στο ανοικτό γήπεδο. Θα μπορούσαμε να έχουμε 15 πόντους περισσότερους. Κάναμε λάθη που είναι ανεπίτρεπτα, τουλάχιστον τα 8 από τα 22 για να είμαι και επιεικής όπως και τα 20 άστοχα τρίποντα είναι άσχημο νούμερο. Είναι θετικό ότι κρατήσαμε μέσα από την άμυνα στις κακές περιόδους που είχαμε μέσα στο ματς”.

Για το αν η ομάδα έχει περισσότερο το μυαλό της στην ΑΕΚ παρότι υπάρχει ευρωπαϊκός αγώνας μεσοβδόμαδα είπε ότι “δεν το πιστεύω. Έχουμε μεγάλο κίνητρο για το παιχνίδι με την Μπούντουτσνοστ, ίσως παίζει το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση, στην έδρα της που είναι σκληρή έδρα. Δεν σκεφτόμαστε τηνΑΕΚ, κοιτάμε ένα ένα κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν είμαστε άλλωστε και αυτού του είδους η ομάδα, να μην κοιτάμε την επόμενη μέρα”.

Για την μαζική προσέλευση του κόσμου σχολίασε: “Ο Άρης είναι ιδιαίτερη ομάδα. Η ομάδα απευθύνεται στον κόσμο της, ο κόσμος ανταποκρίνεται και έρχεται να μας βοηθήσει. Και πέρσι και φέτος η βοήθειά του είναι μεγάλη. Είναι σημείο αναφοράς για την προσπάθειά μας ο κόσμος. Είναι σημαντικό ότι έρχεται εδώ και αποτελεί τον έκτο παίκτη μας. Είναι πολύ καλός συμπαίκτης ο κόσμος”.

To Top