ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Ειλικρινής, έντιμη και σοβαρή προσπάθεια από τη διοίκηση, από αυτή εξαρτάται η απόκτηση παίκτη”

Ο Δημήτρης Πρίφτης ευχαρίστησε τη διοίκηση για την τριετή παρουσία του στην ομάδα, ξεκαθάρισε ότι από τη διοίκηση εξαρτάται η απόφαση για την απόκτηση ξένου και υπογράμμισε ότι το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Ο τεχνικός του Άρη επεσήμανε: “Έγινε πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι για τον κόσμο, πολύ σκληρό ματς, οι ομάδες με τους δικούς τους στόχους, πάλεψαν για τη νίκη. Τα παιχνίδια με αυτή την εξέλιξη κρίνονται σε λεπτομέρτειες, μια απόφαση, μια σωστή πάσα, ένα ριμπάουντ, μια άμυνα… Και η τύχη παίζει ρόλο. Παίξαμε καλά, είχαμε καλή κυκλοφορία, ήμασταν μαχητικοί, φαίνεται από τα επιθετικά ριμπάουντ αυτό.

Πλέον έχουμε τη δυνατότητα με τον έναν αγώνα τη βδομάδα να δουλεύουμε, να ξεκουραζόμαστε και να δώσουμε τη μάχη μας για το πλεονέκτημα της τετράδας…”.

Ρωτήθηκε για το τι θα θεωρούσε επανάσταση στον Άρη και απάντησε: “Ο Άρης κάνει μια προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα. Είναι πολύ ειλικρινής, έντιμη και σοβαρή προσπάθεια και σε σχέση με την ημέρα, αν κάτι μπορούμε να πάρουμε είναι η επιμονή, υπομονή και αντοχή, ώστε να υπάρχει διάρκεια κυρίως όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν τόσο καλά…” και συνέχισε: “Έχω πει πολλές φορές ότι ο Άρης είναι ομάδα προορισμού και όχι σκαλοπάτι, έτσι θεωρώ. Το ότι είμαι τρία χρόνια δεν οφείλεται μόνο σε μένα, αλλά κια στη διοίκηση και είμαι χαρούμενος και περήφανος για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα”.

Για την απόκτηση παίκτη είπε: “Είναι καθαρά θέμα διοίκησης να αποφασίσει αν θα το κάνει και πότε…”.

Για το αν θα μπορέσει να δώσει χρόνο στον Βασίλη Χρηστίδη είπε: “Αυτή τη στιγμή η δομή της ομάδας δεν βολεύει, έχουμε έξι ψηλούς. Η κρισιμότητα των αγώνων δεν δημιουργεί χώρο. Ο Φλιώνης έχει ένα προβάδισμα σε αυτό το κομμάτι, μας έχει βοηθήσει σε πολλά παιχνίδια. Ο Βασίλης δουλεύει, έχει βάλει πολλή προπόνηση τα δύο χρόνια, έχει γίνει καλός αθλητής και θα πάρει χρόνο συμμετοχής, θα έχει ευκαιρίες”.

To Top