ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρίφτης: “Δύσκολος ο όμιλος του Άρη”

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για την πρεμιέρα του Αρη στο Eurocup, την Τετάρτη (14/10, 19:00) στην Τουρκία κόντρα στην Τράμπζονσπορ. 

“Ξεκινάμε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ταπεινά. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παλέψουμε. Μετά τα πρώτα παιχνίδια θα δούμε πού βρισκόμαστε και πώς είναι και οι άλλες ομάδες για να μπορέσουμε να προσδιορίσουμε επιμέρους στόχους” είπε μιλώντας στην επίσημη σελίδα της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ για να συμπληρώσει:

“Είναι ένας αρκετά δύσκολος όμιλος. Ο ΑΡΗΣ επανέρχεται μετά από τρία χρόνια στην Ευρώπη και στόχος μας είναι να γίνει αυτή η επάνοδος με αξιοπρέπεια. Τα διπλά παιχνίδια είναι μια ιδιαιτερότητα για μας. Από τη μία, θα μας βοηθήσουν να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό και να προσδιορίσουμε τις συνεργασίες και τη χημεία μας. Από την άλλη θα πρέπει να διαχειριστούμε την ξεκούραση μεταξύ των αγώνων», δήλωσε ο κόουτς του ΑΡΗ.

Αναφορικά με την Τραμπζονσπορ, ο Δημήτρης Πρίφτης επισήμανε; «Έχει μια πολύ επικίνδυνη τριπλέτα Αμερικανών στην περιφέρεια. Παίζει με ταχύτητα και έχει έμπειρους ψηλούς. Έχει πολύ καλές συνεργασίες και καλή κυκλοφορία της μπάλας και αυτό το κάνει με ταχύτητα. Διαθέτει παίκτες με ποιότητα και επίπεδο Euroleague. Προέρχεται από μια βαριά ήττα και πιστεύω πως με εμάς θα είναι πολύ συγκεντρωμένη».

To Top