Πρίφτης: “Η διαφορά του Άρη είναι ο κόσμος του! Θα προσπαθήσουμε να τον κάνουμε συμπαίκτη μας”

Ο Δημήτρης Πρίφτης έκανε τις πρώτες δηλώσεις του πριν συναντηθεί με την διοίκηση του Άρη, αλλά μίλησε σα να είναι ήδη προπονητής της ομάδας! Ο Έλληνας τεχνικός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ανακοινωθεί σήμερα από την ΚΑΕ για συνεργασία δύο ετών!

Ο Πρίφτης τόνισε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του πως “είναι ιδιαίτερη χαρά για μένα και τιμή που θα συνεργαστώ ξανά μετά από 4 χρόνια, από άλλο πόστο. Γνωρίζω τις δυσκολίες και τους προβληματισμούς που αυτή τη περίοδο βλέπουμε να υπάρχουν. Ταυτόχρονα γνωρίζω και τα πρόσωπα και τους ανθρώπους και την ποιότητά τους και αυτό με κάνει πολύ αισιόδοξο. Πολύ μεγάλο ρόλο σε ότι έχουμε συζητήσει με τη διοίκηση για το τι θέλουμε να κάνουμε θα παίξει ο κόσμος. Η διαφορά του Άρη με τις υπόλοιπες ομάδες είναι ο κόσμος του. Σκοπός δικός μου και των συμπαικτών μου, δηλαδή της διοίκησης και των παικτών και των συνεργατών μου, γιατί έτσι τους βλέπω, είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες, που θα μικρύνουν την απόστασή μας από την εξέδρα. Να κάνουμε τον κόσμο να γίνει και εκείνος συμπαίκτης μας και να ανασαίνει στο αυτί μας και να παίζει το παιχνίδι στο παλμό των παικτών”.

Πρόσθεσε πως “έχω πολλή διάθεση, πολλή όρεξη, θέλω να αγωνιστώ, θέλω βήμα βήμα να φτιάξουμε ένα σωστό ρόστερ, το οποίο να συνάδει με τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας. Το όραμά μου το κρατώ για μένα, μέρα με μέρα, προπόνηση με προπόνηση…”.

Για το αν αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του είπε ότι “με την έννοια ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την ιστορία της, την δυναμική της και τον κόσμο στον οποίο απευθύνεται ναι, αλλά το θεωρώ σαν μια δουλειά όπως όλες οι άλλες και θα προσπαθήσω πολύ ήρεμα να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε”.

Για το αν θα βοηθηθεί από το γεγονός ότι έχει εργαστεί και στο παρελθόν στον Άρη σχολίασε: “Έχω αίσθηση του γίνεται στην ομάδα, ξέρω πρόσωπα, συνεργάστηκα μαζί τους, γνωρίζω τα δεδομένα της πόλης και της ομάδας. Αυτό με κάνει λίγο πιο έτοιμο. Το θεωρώ πλεονέκτημα”.

 

 

To Top