ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Η εικόνα δεν μπορεί να διαψευστεί! Τα κριτήρια ήταν διαφορετικά”

Δηλώσεις έκανε κατά την επιστροφή της ομάδας από την Πάνορμο και ο Δημήτρης Πρίφτης, υποστηρίζοντας πως πρέπει να ξεχάσουν γρήγορα ό,τι συνέβη με την Μπάνβιτ και να εστιάσουν πλέον στην ΑΕΚ.

Ο τεχνικός του Άρη επεσήμανε στην κάμερα της ΕΡΤ3: “Είμαστε απογοητευμένοι. Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει, θα μπορούσε το ματς να έχει διαφορετική έκβαση. Πρέπει να το σβήσουμε γρήγορα και να συνεχίσουμε γιατί σε δύο ημέρες υπάρχει σημαντικό ματς και καινούριο ταξίδι.

Τα κριτήρια ήταν διαφορετικά. Υπάρχουν δεδομένα. Η εικόνα δεν μπορεί διαψευστεί. Από εκεί και πέρα εμείς πρέπει τώρα να συγκεντρωθούμε στην συνέχεια. Έγινε μια ένσταση από την πλευρά μας, θα δούμε πως θα εξελιχθεί, θα περιμένουμε αν θα υπάρξει κάποια απόφαση. Εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτά που έρχονται και έχουμε μπροστά μας”.

Για την εικόνα που παρουσίασε ο Άρης σχολίασε: “Η ομάδα είχε σθένος, έπαιξε καλά, είχε σκορ σε ένα δύσκολο ματς εκτός έδρας. Αντιστάθηκε, έδειξε καλή εικόνα, άξιζε να κερδίσει, όμως έτσι είναι το συγκεκριμένο σπορ, πολλές  φορές δεν έρχονται τα πράγματα όπως τα θέλεις”.

Για την κατάσταση του Ζάρα είπε ότι “δεν υπάρχει παιχνίδι που να έχουμε φυγει και να μην έχει συμβεί κάτι! Δεν είναι διάστρεμμα ακριβώς, έπεσε ο Όρελικ στο πόδι του. Θα δούμε. Θα κάνει εξετάσεις τώρα”.

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ είπε: “Τα ματς αυτά είναι δύσκολα και κρίσιμα, έχουν υψηλό συντελεστής δυσκολίας, πρέπει να συγκεντρωθούμε και να συνεχίσουμε”.

To Top