ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρίφτης: “Η ενέργεια που θα βγάλουμε και η μάχη των ριμπάουντ τα κλειδιά της νίκης”

Η σκέψη όλων στον Άρη είναι στον αγώνα με τα Τρίκαλα και πουθενά αλλού. Όπως εξήγησε ο Δημήτρης Πρίφτης με γραπτή δήλωσή του ο αυριανός αντίπαλος είναι επικίνδυνος, χρειάζεται την δέουσα προσοχή και θα πρέπει όλοι να δείξουν την απαιτούμενη συγκέντρωση.

Ο τεχνικός των κίτρινων επεσήμανε αρχικά: «Έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Οι συνεχόμενες υποχρεώσεις δε μας αφήνουν να στεκόμαστε περισσότερο από λίγες ώρες στον προηγούμενο αγώνα και η σκέψη μας είναι μόνο στα Τρίκαλα. Πρόκειται για μία επικίνδυνη ομάδα με καλούς ξένους και καλή χημεία που χρειάζεται μεγάλη προσοχή, όπως έχει δείξει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος».

Πρόσθεσε πως «εμείς από την πλευρά μας πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν στον αγώνα με τη Steaua και πρέπει να τα ξεπεράσουμε. Η ενέργεια που θα βγάλουμε και η μάχη των ριμπάουντ θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την έκβαση του αγώνα».

To Top