ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Η ομάδα έκανε μια σπουδαία χρονιά”

Τίποτα δεν αφαιρεί την συνολική προσπάθεια που έκανε ο Άρης όλη τη χρονιά, από τις 25 Αυγούστου μέχρι σήμερα. Ο Δημήτρης Πρίφτης αυτό ακριβώς επεσήμανε και υπογράμμισε ότι ήταν μια πετυχημένη χρονιά, βάζοντας στην εξίσωση και την κάτι παραπάνω από αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη.

Μιλώντας στην κάμερα του OTE TV ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Ήταν ακόμα και σήμερα μια επεισοδιακή σειρά, από όσα έμαθα ότι έγιναν σήμερα στην κερκίδα. Οι ομάδες προσπάθησαν πολύ και οι δύο. Εμείς είχαμε μια πολύ δύσκολη σειρά με τον Παναθηναϊκό, η κόπωση ήταν εμφανής, είχαμε και μια ταλαιπωρία με τραυματισμούς και κάποιες απώλειες. Κάναμε την προσπάθειά μας έντιμα και αξιοπρεπώς. Φτάσαμε στο τέλος. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε καταλήξει καλύτερα διατηρώντας την τρίτη θέση, αλλά ήταν πολύ δύσκολο. Αυτό όμως δεν αφαιρεί τίποτα από την προσπάθεια που έγινε. Η ομάδα έκανε μια σπουδαία χρονιά και βάζω και την Ευρώπη. Για μας ήταν πρώτη χρονιά μετά από 4-5 σεζόν που εμφανιστήκαμε πολύ δυνατοί, κάναμε μεγάλες νίκες, αντισταθήκαμε σε μεγάλους αντιπάλους. Ήταν μια πετυχημένη χρονιά”.

Για το μέλλον του με τον Άρη και την κουβέντα με τον Νίκο Λάσκαρη είπε: “Είναι κάτι που θα το κάνω εγώ με τον κ. Λάσκαρη. Θα συζητήσουμε… Αυτή τη στιγμή ας ηρεμήσουμε 1-2 μέρες. Θα πούμε εμείς αυτά που πρέπει”.

Για το ποιο παιχνίδι του μένει χαραγμένο στη μνήμη σχολίασε: “Πολλά, πολλά… Δεν μπορώ να ξεχωρίσω. Και το προηγούμενο ήταν έντονο, πολύ σημαντικό, συγκινητικό. Κάναμε πολύ μεγάλες νίκες. Με τον Παναθηναϊκό, με Καζάν δύο φορές, με την Αρμάνι, με την Μπάνβιτ, με ομάδες που έχουν δεκαπλάσιο μπάτζετ και ανταποκριθήκαμε στον μεγαλύτερο βαθμό”.

To Top