Πρίφτης: “Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο”

Ευχαριστημένος από την κατάκτηση της νίκης όχι όμως από την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο προπονητής του Άρη τόνισε πως η ομάδα θα παλέψει μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας για να πετύχει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Ο τεχνικός των κίτρινων δήλωσε αρχικά: “Είμαστε ευχαριστημένοι για το αποτέλεσμα και για τους δυο βαθμούς. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση στο δεύτερο μέρος. Δεν είχαμε καλή νοοτροπία και γίναμε στατικοί με την άμυνα που έπαιξε ο Πανιώνιος. Έχουμε 14 νίκες και είμαστε ικανοποιημένοι γι΄αυτό αλλά στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε σκοπός μας είναι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και από πολλές απόψεις και να κάνουμε ό,τι καλύτερο. Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά στο σημείο που είμαστε θα παλέψουμε και θα αγωνιστούμε σκληρά για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε”.

Πρόσθεσε πως “το παιχνίδι με τον Κολοσσό, το αφήσαμε στο περιθώριο από την αρχή της εβδομάδας. Δεν πιστεύω ότι επηρέασε τη σημερινή απόδοση αλλά υποσυνείδητα μπορεί να υπάρχει μια χαλάρωση. Πρέπει να παίζεις με το ένστικτο και να είσαι σοβαρός και να μην δικαιολογείς τον εαυτό σου και να είσαι χαλαρός”.

Κατέληξε λέγοντας: “Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να εμφανιστούμε ακόμα πιο πιεστικοί στην άμυνα για να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο. Είχαμε κακή πάσα στην κυκλοφορία απέναντι στη ζώνη του Πανιώνιου και σε κάποιες στιγμές δεν είχαμε καλές επιλογές σε πάσες και σουτ”.

To Top