Πρίφτης: “Θα σκεφτούμε το ενδεχόμενο ενίσχυσης”

Ανοικτό το ενδεχόμενο ενίσχυσης του Άρη ενόψει πλέι οφ με κάποιον Έλληνα παίκτη άφησε ο Δημήτρης Πρίφτης στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου. Σχολιάζοντας την αλλαγή σελίδας σε διοικητικό επίπεδο, ο προπονητής των κίτρινων επεσήμανε ότι δημιουργεί προοπτικές για ένα καλύτερο μέλλον.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε αρχικά: “Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Κάναμε καλό ξεκίνημα, διατηρήσαμε την επαφή με το σκορ. Στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση και δεν ειχαμε το αμυντικό ριμπάουντ. Είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με το Ρέθυμνο αλλά θα πρέπει να διαχειριστούμε δυο προβλήματα. Αυτό του Νέιμικ που δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου και του Σίμτσακ που προέκυψε στη διάρκεια του αγώνα. Είναι πρόβλημα για μας η διαχείριση αυτής της κατάστασης γιατί το ρόστερ μας είναι περιορισμένο και κάθε παίκτης είναι σημαντικός”.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ενίσχυσης ο Πρίφτης απάντησε: “Θα το σκεφτούμε. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια απόφαση. Αν αποκτηθεί παίκτης θα είναι Έλληνας γιατί δεν θέλουμε να αλλάξουμε ξένο. Δεν θα είναι καλό να διαταράξουμε τις ισορροπίες και τη χημεία της ομάδας. Θέλει χρόνο για να εντάξουμε έναν καινούργιο παίκτη στην ομάδα γιατί τα παιχνίδια θα είναι διαδοχικά”.

Σε ερώτηση για τις ευχάριστες διοικητικές εξελίξεις ο τεχνικός του Άρη υποστήριξε: “Αυτή η εξέλιξη είναι πολύ σημαντική και δημιουργεί προοπτικές σε ότι αφορά το μέλλον που θα είναι καλύτερο για την ομάδα. Καλώς η κακώς όλα περνούν μέσα από τις οικονομικές προϋποθέσεις. Προφανώς οι προϋποθέσεις θα είναι καλύτερες”.

Για την προσεχή εκτός έδρας αναμέτρηση με το Ρέθυμνο υπογράμμισε: “Θέλουμε να τερματίσουμε τέταρτοι, ξέρουμε τι σημαίνει αυτό για τα πλέι οφ. Θα κυνηγήσουμε τη νίκη στο Ρέθυμνο και θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να την κατακτήσουμε. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Έχουμε τις δυνατότητες για να κερδίσουμε. Θα δούμε σε ποια κατάσταση θα είναι οι τραυματίες”.

 

 

To Top