ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Κανείς δεν θα ήθελε να κάνει το ταξίδι στην Τουρκία”

Ο Δημήτρης Πρίφτης ήταν ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε ο Άρης και υπογράμμισε πως ακόμα και σήμερα δεν έλειψαν τα προβλήματα, ενώ αναφέρθηκε και στο ταξίδι στην Τουρκία για το παιχνίδι με τη Μπάνβιτ.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε αρχικά: “Είναι μια καλή νίκη για μας. Παίξαμε πραγματικά καλά σε κάποιες περιόδους. Είχαμε καλό ρυθμό και αμυντικά και επιθετικά. Πρέπει να βελτιωθούμε σε συγκεκριμένους τομείς, ειδικά στην λειτουργία στην επίθεσή μας. Είναι καλό ότι πλησιάζουμε στην πρόκριση στην επόμενη φάση. Είχαμε και σήμερα προβλήματα, όπως κάποιους τραυματίες, όπως ο Ζάρας που είχε ίωση. Συνεχίζουμε για τον αγώνα με το Λαύριο, έχουμε κάποιες μέρες να ξεκουραστούμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε”.

Για το ταξίδι στην Τουρκία για το ματς με τη Μπάνβιτ μέσα σε όλο αυτό το κλίμα που υπάρχει εκεί τόνισε: “Όλους τους προβληματίζουν αυτά που γίνονται, κανείς δεν θα ήθελε να πάει αυτο το ταξίδι, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε να παίξουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Εκτός κι αν συμβεί κάτι και ανασταλούν. Το συγκεκριμένο κομμάτι δεν είναι μόνο αθλητικό, είναι γενικότερο και επίσης δεν είναι μόνο ότι κινδυνεύουμε εμείς που θα πάμε εκεί. Και αυτοί που είναι εκεί κινδυνεύουν. Το πρόβλημα είναι εν δυνάμει για όλους”.

Για το αν η νίκη της Νίμπουρκ επί της Μπάνβιτ δίνει ευκαιρία στον Άρη για την δεύτερη θέση σχολίασε: “Μας δίνει τη δυνατότητα να πάμε για την 2η θέση, αλλά μπορεί να δίνει και προβάδισμα στη Νίμπουρκ έναντι της δική μας, εξαρτάται από τα αποτελέσματα που θα κάνουμε και με την Μπάνβιτ και στο μεταξύ μας με τη Νίμπουρκ”.

 

To Top