ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Μεγάλη σημασία για μας ο συνδυασμός των ταξιδιών της Ευρώπης με τα ελληνικά παιχνίδια” (video)

Ο Δημήτρης Πρίφτης από χθες σκέφτεται το καλεντάρι του Άρη και τον συνδυασμό των αγώνων της Ευρώπης εκτός έδρας με το πρόγραμμα του πρωταθλήματος.

Είσαστε από εκείνους που τους αρέσει να συνδυάζουν τα ματς της αγαπημένης τους ομάδας με στοίχημα, αλλά δεν ξέρουν που θα βρουν κάτι τέτοιο; Μπείτε τώρα στο Foxbet.gr και διαβάστε όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε αναφορικά με το live streaming σε εταιρείες στοιχήματος

Ο τεχνικός του Άρη ρωτήθηκε αρχικά για την βράβευσή του ως καλύτερος προπονητής του περσινού πρωταθλήματος και σχολίασε: “Σαφέστατα είναι μια διάκριση και επιβράβευσης και ευθύνης. Αυτά τα βραβεία απευθύνονται σε ένα πρόσωπο, αλλά αντανακλούνται σε πολύ κόσμο, οι οποίοι πλαισιώνουν κάθε πρόσωπο, είτε είναι MVP, είτε μέλος καλύτερης πεντάδας, είτε ο πιο θεαματικός παίκτης. Είναι μια συλλογική δουλειά, συνεισφέρουν πολλοί άνθρωποι για να μπορέσει να επιτευχθεί ένα αποτέλεσμα. Αυτά τα βραβεία είναι σημαντικά όταν είναι απόρροια ομαδικής δουλειάς και γι’ αυτό το λόγο είμαι πολύ περήφανος και για τον Οκάρο και για την πορεία της ομάδας”.

Για το αποτέλεσμα της κλήρωσης υποστήριξε ότι “η κλήρωση πάντα διαμορφώνεται πάντα με τον ένα ή τον άλλον τρόπο. Για μας έχει πολύ μεγάλη σημασία ο συνδυασμός των ταξιδιών της Ευρώπης με τα ελληνικά παιχνίδια και πώς αυτά τα δύο θα μπορέσουν να είναι πιο ευνοϊκά σε σχέση με την κούραση και την καταπόνηση της ομάδας”.

Για την ολοκλήρωση του ρόστερ με την απόκτηση του Βίκτορ Σανικίτζε επεσήμανε: “Έχει διαμορφωθεί θεωρητικά, αλλά στο γήπεδο δεν είμαστε μαζί. Αυτό είναι ένα αδύνατο σημείο, το οποίο πρέπει να καλύψουμε και να προσαρμοστούμε. Τον περιμένουμε μέσα στις επόμενες 10 μέρες και βήμα βήμα θα προχωρήσουμε”.

To Top