Πρίφτης: “Η ομάδα έχει σοβαρούς χαρακτήρες και μια σύμπνοια”

Ο Δημήτρης Πρίφτης συνεχάρη τους παίκτες του Άρη για τη σοβαρότητα και την νοοτροπία που είχαν, τονίζοντας ότι έκαναν το παιχνίδι εύκολο με την απόδοση τους.

Ο τεχνικός των κίτρινων δήλωσε αρχικά: “Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για τη σοβαρότητα και την νοοτροπία που είχαμε σαν ομάδα και εκφράστηκε απο την αμυντική διάρκεια, καλύπτοντας το κενό του Τόμας που είναι πρωτοστάτης στο πίσω μέρος του γηπέδου. Δείξαμε μεγάλο σεβασμό στην Ελευσίνα που είναι μια καλή ομάδα. Πιστεύω ότι στο τρίτο δεκάλεπτο που είναι από τα καλύτερα του αντιπάου ήμασταν συνεπείς. Εμείς κάναμε το παιχνίδι εύκολο”.

Για την κάλυψη του κενού του Τόμας: “Η ομάδα έχει γενικά σοβαρούς χαρακτήρες. Μια σύμπνοια σε αυτά που λέμε και ζητάμε. Πέρα από την απουσία του Τόρεϊ, ο Νέιμικ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο γόνατο και χρειαζόταν σωστή διαχείριση όλη την εβδομάδα ενώ ο Βεζένκοφ δεν έπαιξε στο φιλικό που δώσαμε μέσα στην εβδομάδα. Τα διαχειριστήκαμε πολύ καλά όλα αυτά. Είναι θέμα παικτών που ήταν πολύ συνεπείς σε αυτά που έπρεπε να κάνουμε τη μέρα του αγώνα”.

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και το κίνητρο των παικτών υπογράμμισε: “Είναι περιττό να δημιουργήσω κίνητρο, γιατί είναι δεδομένο. Αυτές οι αναμετρήσεις έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες. Η σημερινή μέρα λειτούργησε καλά ψυχολογικά και στόχος είναι να πάμε όλοι μαζί ενωμένοι και χωρίς τραυματισμούς στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ”.

To Top