ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Ομάδα και κόσμος δημιούργησαν προϋποθέσεις σεβασμού!”

Η εμφάνιση της ομάδας και του κόσμου δημιούργησαν προϋποθέσεις σεβασμού προς πάσα κατεύθυνση, σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την ψυχή που έδειξαν στο τέλος του αγώνα.

Στην αρχική του τοποθέτηση επεσήμανε πως “ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την ψυχή που έδειξαν στο τέλος του παιχνιδιού. Είχαμε ένα πρώτο δεκάλεπτο στο οποίο βάλαμε πολύ κακές προϋποθέσεις με τον τρόπο που παίξαμε. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα στο ριμπάουντ, δεν ήμασταν τόσο μαχητικοί όσο θα έπρεπε. Βελτιωθήκαμε σε αυτό, γιατί μπήκαμε όλοι μέσα σ’ αυτή τη δουλειά, του ριμπάουντ. Δεν την αφήσαμε σε δύο, τρεις παίκτες”.

Ο τεχνικός του Άρη πρόσθεσε πως “ήταν μια σπουδαία νίκη, απέναντι σε έναν πολύ σημαντικό, πολύ σπουδαίο αντίπαλο. Συνεχίζουμε στο επόμενο παιχνίδι, στο ελληνικό πρωτάθλημα με την Κηφισιά και να δούμε και τα σενάρια που έχουν να κάνουν με την πρόκριση. Δεν έχουμε ακόμα προκριθεί. Από ότι καταλαβαίνω υπάρχει και σενάριο που δεν προκρινόμαστε, αν δεν κάνουμε καμία νίκη και γίνουν κάποια πράγματα. Θα τα μελετήσω, για να είμαι πιο σαφής, δεν τα έχω κοιτάξει ακόμα”.

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στον κόσμο τονίζοντας: “Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξή του. Πραγματικά βοήθησε πάρα πολύ. Και ο τρόπος που αγωνίστηκε η ομάδα, αλλά και το γήπεδο, δημιούργησαν προϋποθέσεις σεβασμού και ήταν πολύ δύσκολο για τον αντίπαλο να σκοράρει και να αναπτύξει την τακτική του”.

To Top