ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Ο μόνος δρόμος είναι της προσπάθειας…”

Ο Δημήτρης Πρίφτης προσπάθησε να δώσει εξήγηση στο μπλακ άουτ από την πρόκριση του κυπέλλου μέχρι και σήμερα, δεν είπε λέξη για περαιτέρω ενίσχυση και αναφέρθηκε και στην παρουσία του Τζάστιν Τζάκσον.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα, γυρνώντας την Πέμπτη το απόγευμα, κάναμε μια προπόνηση, είδαμε δύο φορές βίντεο και παίξαμε. Κάναμε καλή εμφάνιση, χρειαζόμασταν μια καλή εμφάνιση ένα θετικό αποτέλεσμα. Το ότι δεν έχουμε παιχνίδι ευρωπαϊκό μας αφήνει περιθώρια να δουλέψουμε και να ξεκουραστούμε. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε μια μέρα ρεπό”.

Ρωτήθηκε για το αν θα ενισχυθεί ο Άρης στην περιφέρεια και δεν θέλησε να απαντήσει: “Ό,τι είναι να μάθετε, θα το μάθετε επίσημα…”.

Ρωτήθηκε για όσα έγιναν στο τέλος μεταξύ Σίμτσακ και Κωνσταντινίδη και απάντησε πως “το κυριότερο είναι ότι είχαμε ανάγκη από νίκη. Τα υπόλοιπα είναι… Είχαμε ανάγκη τη νίκη και μια καλή εμφάνιση”.

Για την παρουσία του Τζάστιν Τζάκσον στα δύο πρώτα παιχνίδια του σχολίασε: “Ο Τζάκσον έχει πολύ καλή πρώτη ύλη, είναι ακατέργαστος, χρειαζόμασταν έναν παίκτη να βγάλει ενέργεια, να έχει γρήγορα πόδια, να παίξει κοντά στο στεφάνι. Είχε θετική πρώτη εικόνα. Δεν περιμέναμε κάποιον να παρέμβει δραστικά, αλλά θα βοηθήσει την ομάδα και μέσα από την βελτίωση που θα έχει”.

Για την μεταμόρφωση του Άρη προς το καλύτερο σχολίασε: “Μετά από κάποιες σημαντικές νίκες οι παίκτες, όχι επειδή είναι κακοί χαρκτήρες, ενστικτωδώς χαλαρώνουν, ίσως να μεγαλώνει και η ιδέα που έχουμε για τους εαυτούς μας. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι ο μόνος δρόμος είναι της προσπάθειας. Σήμερα προσπαθήσαμε, είχαμε ενέργεια και αυτό πρέπει να το διατηρήσουμε… Κάθε νίκη είναι σημαντική. Το ότι η ομάδα είχε αυτή την αντίδραση μετά τον ημιτελικό κυπέλλου δείχνει κάτι. Μια ανωριμότητα και μια απειρία. Δεν θα έπρεπε να είναι έτσι, γίνεται υποσυνείδητα αυτό…”.

To Top