ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Παγίδα όποιος σκεφτεί ότι θα είναι το ίδιο…”

Ο Δημήτρης Πρίφτης υπογράμμισε στην media day πως είναι παγίδα όποιος σκεφτεί πως το αυριανό παιχνίδι με τη Ναχαρίγια θα έχει κάποια σχέση με ό,τι συνέβη στον πρώτο γύρο και εξήγησε το γιατί.

Ο τεχνικός των κίτρινων υποστήριξε πως “είναι δύσκολο και πρέπει να το κερδίσουμε. Είναι παιχνίδι στην έδρα μας, πρέπει να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Λειτουργούμε καλύτερα τελευταία όντως, αλλά πρέπει να το δείξουμε αυτό σε διάρκεια. Η Ναχαρίγια είναι καλή ομάδα, παρουσιάζει ανταγωνιστική εικόνα και έχει χάσει δύσκολα. Ο Κίτσεν τους άλλαξε τα δεδομένα, είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από τον πρώτο γύρο”.

Για το που εστιάζει την βελτίωση του Άρη είπε ότι “παίζουμε πιο ομαδικά στην επίθεση, προσπαθούμε να πασάρουμε τη μπάλα, κάνουμε λιγότερα λάθη, είμαστε λίγο πιο οργανωμένοι, αλλά ακόμα προσπαθούμε…”.

Αναφερόμενος στην σύγκριση των δύο αγώνων σχολίασε: “Ο χειριστής της μπάλας της Ναχαρίγια είχε φύγει δυο μέρες πριν τον αγώνα στο Ισραήλ και αντικαταστάθηκε από τον Κίτσεν, που δεν είχε παίξει τότε. Τώρα θα υπάρχει χειριστής. Επειδή δεν υπήρχε στον πρώτο γύρο, η έκταση της διαφοράς έδφτασε μεγάλο σημείο και έγινε αυτό το σκορ. Ήταν εντελώς μόνος του ο Μπέρκοβιτς, το εκμεταλλευτήκαμε και τους πιέσαμε, αλλά ήταν εντελώς πλασματική εικόνα. Όποιος σκεφτεί ότι θα είναι το ίδιο, θα είναι παγίδα…”.

Για την συμμετοχή των Σπύρου Μούρτου και Μάικλ Τζένκινς σχολίασε: “Θα το δούμε. Έκαναν ένα μέρος της προπόνησης σήμερα. Θα μιλήσουμε και με τον γιατρό και θα πάρουμε μια απόφαση”.

Για την χρησιμοποίηση του Ξανθόπουλου σε ρόλο βασικού πλέι μέικερ και την παρουσία του Κάμινγκς στο “2” ο Πρίφτης σχολίασε: “Ήταν λίγο αναγκαστική η προσαρμογή αυτή. Αν βοηθάει την ομάδα και είναι λειτουργικό αυτό, ναι θα υιοθετηθεί”.

Για το ότι με νίκη κλειδώνει η ομάδα του την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ υποστήριξε ότι “δεν τα έχω βάλει κάτω με αριθμούς, αλλά πρέπει να τα δώσουμε όλα και να παλέψουμε για τη νίκη. Είναι κομβικό ματς, μπορεί πρόωρα να μας δώσει την πρόκριση”.

Για την άνοδο των Ντραγκίσεβιτς και Τσαϊρέλη επεσήμανε: “Βρήκαν περισσότερο χώρο και λεπτά συμμετοχής και έχτισαν αυτοπεποίθηση. Είναι θετικό ότι η ομάδα μπόρεσε με τους τραυματισμούς να είναι ανταγωνιστική και να μπορέσει να πάρει θετικά αποτελέσματα”.

To Top