Πρίφτης: “Παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων”

Παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων χαρακτήρισε ο Δημήτρης Πρίφτης το αυριανό με τον Παναθηναϊκό, ευελπιστώντας ότι οι παίκτες του θα παρουσιαστούν σοβαροί και ανταγωνιστικοί.

Οι δηλώσεις του τεχνικού του Άρη στον ΕΣΑΚΕ:

Για την σημασία του αγώνα για τον Άρη: «Είναι ένα παιχνίδι υψηλών αγωνιστικών απαιτήσεων. Είναι δεδομένη η αξία του αντιπάλου και γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα έχει για μας αυτός ο αγώνας, ο οποίος είναι και εκτός έδρας».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Το αμυντικό τρανζίσιον και τα ριμπάουντ θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ καλή ομάδα με γεμάτο ρόστερ και λύσεις σε όλες τις θέσεις. Είναι πολύ καλός στο ανοιχτό γήπεδο και γι’ αυτό όπως είπα το αμυντικό τρανζίσιον θα πρέπει να είναι βασικός άξονας στην άμυνά μας».

Για το πού θα στηριχθεί ο Άρης: «Θέλουμε καταρχήν να είμαστε σοβαροί και ανταγωνιστικοί και ταυτόχρονα να θεμελιώσουμε κάποια συστατικά και συνεργασίες που αφορούν το δικό μας παιχνίδι. Τόσο στο αμυντικό κομμάτι, όσο και στο επιθετικό».

To Top