ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρίφτης: “Σπουδαίο και συνολικό επίτευγμα η πρόκριση, συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, πάμε για την πρωτιά”

Ο Δημήτρης Πρίφτης φανερά ικανοποιημένος και χαρούμενος για τη νίκη και την πρόκριση των κιτρίνων στην επόμενη φάση του Γιούροκαπ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, ενώ ελπίζει να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Τσούπκοβιτς.

Για το σημερινό παιχνίδι και την πρόκριση στη επόμενη φάση: Είμαστε χαρούμενοι. Είναι σπουδαίο επίτευγμα για την ομάδα, κυρίως για τους παίκτες το γεγονός ότι περάσαμε στην επόμενη φάση. Συγχαρητήρια στους παίκτες και σε όλη την ομάδα. Το επίτευγμα είναι σπουδαίο αν αναλογιστεί κανείς τις ομάδες που αντιμετωπίσαμε και τα μπάτζετ που είχαν. Αυτά κάνουν ακόμα μεγαλύτερη την επιτυχία των παιδιών

Για το αν πίστευε από την αρχή ότι ο Άρης θα περάσει στην επόμενη φάση: Το είχα έντονα στο πίσω μέρος του μυαλού μου αλλά δεν το έλεγα γιατί πρέπει να είμαστε συνετοί. αλλά δεν το έβγαζα από το στόμα μου. Δεν νομίζω ότι ο Άρης ήταν φαβορί. Είναι μια δουλειά που έγινε συνολικά και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες.

Για το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου: Θα κάνουμε ότι μπορούμε και σε αυτό το παιχνίδι. Εδώ που φτάσαμε θα προσπαθήσουμε για την πρωτιά και ελπίζω να είμαστε υγιείς, γιατί είχαμε πολλά προβλήματα σήμερα.

Για τον τραυματισμό του  Τσούπκοβιτς: Πρόκειται για κάποιο σοβαρό τραυματισμό αλλά δεν ξέρουμε κάτι παραπάνω αύριο θα κάνει κάποιες εξετάσεις και θα δούμε γιατί πάνω απ όλα είναι η υγεία των παικτών. Τα παιδιά είναι σαν να χάσαμε γιατί έχουν στεναχωρηθεί πάρα πολύ.

To Top