Πρίφτης: «Το Final 8 ίσως είναι μια λύση»

Ο Δημήτρης Πρίφτης εξήγησε τον τρόπο λειτουργίας της Ούνικς Καζάν εν μέσω κορωνοϊού και τόνισε πως το Final 8 ενδέχεται να αποτελέσει μια λύση για το φινάλε της σεζόν.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου με 24/7 Live Blackjack & Roulette με Έλληνες dealers

Ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός της ρωσικής ομάδας μιλώντας στην ιστοσελίδα «iz.ru» ανέφερε για την κατάσταση στην Ούνικς αυτές τις μέρες: «Δουλεύουμε σκληρά αυτή την περίοδο, παρά το γεγονός πως δεν έχουμε αγώνες, για να διατηρήσουμε τη φόρμα μας. Φυσικά, ακολουθούμε τις παγκόσμιες εξελίξεις. Η ομάδα είναι προσεκτική και τηρεί όλα τα μέτρα και τις συστάσεις των γιατρών, για μην εξαπλωθεί ο κορωνοϊός. Ο ένας νοιάζεται για τον άλλον και ο καθένας από την μεριά του παίρνει προληπτικά μέτρα. Πιστεύω πως θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση, αν βελτιωθεί η κατάσταση σε όλο τον κόσμο. Είναι δύσκολο να προβλέψεις τώρα τι θα συμβεί. Ελπίζω πως ο κύκλος του ιού θα ολοκληρωθεί και η σεζόν θα τελειώσει με το σύνηθες format της».

Για τα σενάρια που θέλουν τη σεζόν να ολοκληρώνεται με ένα Final 8, ο πρώην τεχνικός του Άρη απάντησε: «Το Final 8 ίσως είναι μια άλλη λύση. Θα τελειώσει η σεζόν πιο σύντομα, πιο γρήγορα και πιο απρόβλεπτα».

To Top