Πρίφτης: "Υπομονή, με χαμηλούς τόνους, χωρίς πολλά λόγια…"

Ικανοποιημένος από το φιλικό με τη Καβάλα, το οποίο χαρακτήρισε το πιο κατάλληλο ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων για το Κύπελλο Ελλάδας, εμφανίστηκε ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης.

Στις δηλώσεις που έκανε και δημοσιεύθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως “ήταν ένα πολύ δυνατό και πολύ χρήσιμο φιλικό. Η Καβάλα έχει πολύ έμπειρο ρόστερ και παίζει με πολλή ενέργεια και πολλές επαφές. Πιστεύω ότι ήταν το κατάλληλο φιλικό για να μας ετοιμάσει για τα ματς του Κυπέλλου, όσον αφορρά στο τι θα συναντήσουμε σ’ αυτά. Είχαμε καλά διαστήματα, αλλά και άσχημα. Το συμπέρασμά μου είναι ότι χρειαζόμαστε πάρα πολλή δουλειά, σ’ αυτό το φιλικό αυτό φάνηκε ακόμη περισσότερο. Πιστεύω με υπομονή και με χαμηλούς τόνους, χωρίς πολλά λόγια, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε καθημερινά, κοιτώντας την αμέσως επόμενη μέρα».

«Να ζήσουμε το Nick Galis Cup με τον κόσμο μας»

Επόμενα τεστ για τον Άρη είναι οι δύο δυνατοί αγώνες στο «Nick Galis Cup». “Η χρησιμότητα αυτού του τουρνουά πέρα από την προετοιμασία της ομάδας θα έλεγα ότι έχει και μία διαφορετική έννοια για το σύλλογο καθώς τιμά μια πολύ μεγάλη προσωπικότητα και έναν άνθρωπο που έχει εμπνεύσει γενικότερα το ελληνικό μπάσκετ και τον αθλητισμό. Δε θα έλεγα ότι είναι φιλικά της δυναμικότητάς μας. Από αυτά τα παιχνίδια θα έχουμε να κερδίσουμε πολλά σε εμπειρίες και σε εικόνες. Ανυπομονούμε να βρεθούμε στο γήπεδο και κοντά στον κόσμο μας, προκειμένου να τον ζήσουμε για πρώτη φορά από κοντά φέτος», τόνισε ο Δημήτρης Πρίφτης.

To Top