Πρίφτης: “Ήταν δύσκολο λόγω της πίεσης του Ολυμπιακού”

Ο Άρης δεν μπόρεσε να αντέξει στην πίεση που άσκησε ο Ολυμπιακός, όπως τόνισε ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος στάθηκε και στην έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού εξαιτίας της μεγάλης διακοπής του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός των κίτρινων υπογράμμισε: “Εμείς είχαμε ένα αρκετό μεγάλο διάστημα αποχής και αυτό ήταν πρόβλημα. Είναι δύσκολο να βρεις ρυθμό με φιλικά. Δουλέψαμε αρκετά καλά και για το μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου δεκαλέπτου ήμασταν συγκεντρωμένοι. Από εκεί και πέρα η πίεση αυξήθηκε. Ήταν τόσο έντονη και επιθετική γιατί ο Ολυμπιακός είναι πολύ αθλητική ομάδα με πολύ καλές ισορροπίες. Όταν παίζει δυνατά στην άμυνα, είναι πολύ δύσκολο να βρεις πάσα. Έτσι κι εμείς δε μπορέσαμε να βρούμε τις ελεύθερες πάσες στην αδύναμη πλευρά για ανοικτά σουτ. Χρειάζεται πολύ μεγάλη συγκέντρωση, κάποια στιγμή χάσαμε τον ρυθμό, άνοιξε η διαφορά, υποπέσαμε σε λάθη και το παιχνίδι έγινε εύκολο για τον Ολυμπιακό”.

Πρόσθεσε πως 

«δεν υπήρχε μεγάλο πρόβλημα με τις απουσίες, αφού έχουμε αρκετούς παίκτες. Η ομάδα συνεχίζει τη διαδρομή της και τα επόμενα παιχνίδι είναι τα σημαντικά και τα ουσιαστικά».

To Top