Πρεμιέρα για τα «δελφίνια» του Άρη στα «Αλεξάνδρεια»

Το πρώτο τους αγωνιστικό τεστ για τη νέα σεζόν θα δώσουν το Σαββατοκύριακο οι κολυμβητές του Άρη, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο διεθνές μίτινγκ «Αλεξάνδρεια», στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο. Μοναδικός απών θα είναι ο Άρης Γρηγοριάδης, η πρεμιέρα του οποίου αναβλήθηκε λόγω ίωσης, που τον υποχρέωσε να χάσει αρκετές προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα.

Στα «Αλεξάνδρεια», που διεξάγονται για 19η χρονιά υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα πάρουν μέρος συνολικά 302 αθλητές και αθλήτριες από 6 χώρες (Ιταλία, Βουλγαρία, Σερβία, Σλοβενία, Σκόπια και φυσικά Ελλάδα). Ανάμεσά τους θα βρίσκονται όλοι -πλην Γρηγοριάδη- οι πρωτοκλασάτοι κολυμβητές των «κίτρινων».

Συγκεκριμένα, τον σύλλογο θα εκπροσωπήσουν μεταξύ άλλων οι Μαρία Μιχαλάκα, Ασπασία Πετραδάκη, Μαρία Τσανκ, Ραφαηλία Χοροζίδου στις γυναίκες, καθώς και οι Αλέξανδρος Θεοχαρίδης, Αλέξανδρος Ασλανίδης, Φώτης Μυλωνάς στους άνδρες.

«Παρά τα προβλήματα που υπήρξαν, οι αθλητές μας έκαναν μία πολύ καλή προετοιμασία τους τελευταίους τρεις μήνες και το τουρνουά αυτό αποτελεί ένα δυνατό τεστ ενόψει των χειμερινών αγώνων του Φεβρουαρίου. Τα παιδιά έχουν δουλέψει πολύ σκληρά και οι αγώνες αυτοί θα είναι μία καλή ευκαιρία, ώστε να βγάλουμε τα πρώτα συμπεράσματά μας. Θα έχουμε, βέβαια, τη δυνατότητα να το κάνουμε αυτό και στους αγώνες του Άρη, τα ΑΡΗΣτεια, που ακολουθούν σε δύο εβδομάδες», τόνισε στο PRESSARIS ο προπονητής του συλλόγου, Γιάννης Νάτσιος.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε ειδικότερα στην αθλήτριά του, Μαρία Μιχαλάκα: «Η Μαρία συνεχίζει τις προπονήσεις της, αλλά από τη στιγμή που τα επίπεδα κόπωσής της είναι πολύ υψηλά, δεν μπορούμε να θέσουμε συγκεκριμένους στόχους. Η αλήθεια είναι ότι διανύει τη δυσκολότερη φάση της προετοιμασίας της και το τουρνουά αυτό θα είναι μία ευκαιρία να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται. Τα ‘Αλεξάνδρεια’ θα είναι ουσιαστικά ένα καλό τεστ ετοιμότητας και για την ίδια».

Το πρόγραμμα των 19ων κολυμβητικών «Αλεξανδρείων»:

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου
09:00: Προκριματικοί
17:00: Τελικοί

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου
09:00: Προκριματικοί
17:00: Τελικοί

To Top