Πρεμιέρα με νίκη για τις κορασίδες στα Μουδανιά

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Πανεπαρχιακό Πρωτάθλημα, που διεξάγεται αυτό το τριήμερο στο γήπεδο των Μουδανιών, οι κορασίδες του Άρη, αφού επικράτησαν με 3-0 της ομάδας της Χαλκιδικής στον πρώτο τους αγώνα σήμερα.

Τα κορίτσια της Ευστρατίας Κοκκίνου, παίζοντας εξαιρετικά και κόντρα σε μία ομάδα, που κατά πολλούς ήταν το φαβορί πριν το ματς, κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν και πλέον αύριο με νίκη κόντρα στην ΑΕΛ (18:00), θα κατακτήσουν την πρώτη θέση στον όμιλό τους.

Οι «κιτρινόμαυρες», παρά το νωχελικό τους ξεκίνημα, αλλά έχοντας ως «όπλο» τους το πολύ καλό σέρβις και παίζοντας πολύ καλά τον πρώτο χρόνο, ανέτρεψαν το σκηνικό στο πρώτο σετ, όπου βρέθηκαν πίσω στο σκορ, και το κατέκτησαν με 26-24.

Με… φόρα από το πρώτο σετ, οι παίκτριες του Άρη συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και στο δεύτερο μέρος, έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους. Το καλό τους σερβίς – και πάλι – δημιούργησε πολλά προβλήματα στην αντίπαλη υποδοχή, με αποτέλεσμα οι Θεσσαλονικιές να κάνουν εύκολα το 2-0 (25-16).

Στο τρίτο και τελευταίο – όπως εξελίχθηκε – μέρος, τίποτα δεν μπορούσε ν΄ ανακόψει την πορεία των παικτριών της Κοκκίνου, φτάνοντας στην κατάκτηση του σετ με 25-12.

Τα σετ: 26-24, 25-16, 25-12

Άρης: Κοσμά, Μπουσνάκη, Λαϊνάκη, Πήττα, Σαρηγιαννίδου, Χίτζιου (λ), Μάρκου, Κωνσταντινίδου.

To Top