ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρεμιέρα με νίκη-πρόκριση θέλει σήμερα ο Άρης κόντρα στον Ιωνικό για το Κύπελλο (PRESSARIS LIVE, 17.00)

Πρεμιέρα στη φετινή σεζόν κάνει ο Άρης που αντιμετωπίζει στις 17.00 εκτός έδρας τον Ιωνικό Νικαίας για το Κύπελλο Ελλάδας, θέλοντας τη νίκη-πρόκριση.

Πρόκειται για παιχνίδι νοκ άουτ της 1ης αγωνιστικής για τη Β’ φάση του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στο “Χρήστος Αγγουράκης” στο Χαϊδάρι και διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Παναγιώτου, Καρπάνος και Τσιμπούρης.

Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους, με τον Σάββα Καμπερίδη να μην έχει στη διάθεσή του μόνο τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Ο 35χρονος γκαρντ δεν συμπεριλήφθηκε στη αποστολή καθώς τις τελευταίες ημέρες απείχε από το ομαδικό πρόγραμμα λόγω θλάσης στο δικέφαλο.

Οι υπόλοιποι παίκτες δίνουν κανονικά το παρών με τον Άρη να θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις, όντας ακόμα ανέτοιμος μιας και ξεκίνησε αργά την προετοιμασία του, ενώ έδωσε μόλις τρία φιλικά παιχνίδια.

Τη δωδεκάδα του Άρη απαρτίζουν οι Σούλερ, Σταμάτης, Σλαφτσάκης, Φλιώνης, Μιλόσεβιτς, Χαριτόπουλος, Σιδηροηλίας, Κουζέλογλου, Τσάλμερς, Νετζήπογλου, Ντραγκίτσεβιτς και ΝτεΚόζι.

Το παιχνίδι θα καλυφθεί ζωντανά και διαδικτυακά από το sportshero.gr.

 

To Top