ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρεμιέρα… πρόκληση για τον Άρη (17:00, PRESSARIS – Live) κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Δυσκολότερο αντίπαλο δεν θα μπορούσε να βρει ο Άρης σήμερα (17.00) για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο φορμαρισμένη ελληνική ομάδα, προέρχεται από ένα “διπλό” πρόκρισης μέσα στο ΣΕΦ και ο Άρης θα επιδιώξει να του βάλει φρένο και να ξεκινήσει με το δεξί μετά το κύπελλο με την ΑΕΚ.

Η ψυχολογία των κίτρινων είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο και οφείλεται εξ ολοκλήρου στην πρόκριση επί της ΑΕΚ. Το γήπεδο θα είναι και πάλι κατάμεστο. Η ατμόσφαιρα και πάλι εξαιρετική. Οι παίκτες νιώθουν ότι έχουν μια πρόκληση απέναντί τους, το είπε ο Ντομινίκ Γουότερς.

Για να έρθει, όμως, η νίκη στη πρεμιέρα απέναντι σε αυτόν τον – πολύ καλύτερο από πέρσι – Παναθηναϊκό θα πρέπει η απόδοση όλης της ομάδας να είναι σε υψηλότερα επίπεδα από αυτά της περασμένης Τετάρτης κόντρα στην ΑΕΚ.

Χρειάζεται πολύ καλύτερο “διάβασμα” του παιχνιδιού και στην άμυνα, αλλά κυρίως στην επίθεση, εκεί όπου οι κίτρινοι παρουσίασαν αρκετά προβλήματα μεσοβδόμαδα.

Ο Οκάρο Γουάιτ χρειάζεται χρόνο για να εγκλιματιστεί στον τρόπο με τον οποίο παίζεται το μπάσκετ στην Ελλάδα, χρειάζεται όμως και ο Άρης τον Αμερικανό ειδικά σε τέτοια παιχνίδια. Ο Τζερέλ Μακ Νιλ ήταν περισσότερο θέμα κακής ημέρας το ότι δεν απέδωσε με την ΑΕΚ, ωστόσο πρέπει να βρει τους τρόπους ειδικά σήμερα για να βγάλει στο παρκέ τον καλύτερο δυνατό εαυτό του.

Ο Παναθηναϊκός με τις προσθήκες παικτών όπως οι Καλάθης, Ραντούλιτσα, Φελντέιν και την επιστροφή του Γκιστ είναι σαφώς πιο πλήρεις από πέρσι και προς το παρόν αυτό που δείχνουν στο παρκέ είναι ότι τα δύσκολα ταξίδια σε Κίνα και Μόσχα τις αμέσως προηγούμενες ημέρες, όχι μόνο δεν τους επηρέασαν, αλλά τους βοήθησαν να βρουν καλό αγωνιστικό ρυθμό.

To Top