Πρεμιέρα σήμερα στη Super League με Βόλος-Λαμία

«Σέντρα» σήμερα για τη Stoiximan Super League, με την αυλαία να ανοίγει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Εκεί ο τοπικός Βόλος υποδέχεται τη Λαμία, με την ελπίδα το φετινό πρωτάθλημα να είναι ισάξιο ή και καλύτερο από το περσινό, που κρίθηκε ουσιαστικά στο φινάλε των πλέι οφ και είχε ανατροπές και για την παραμονή.

Οι αγώνες της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού με Παναιτωλικό και Ατρόμητο, αντίστοιχα, αναβλήθηκαν λόγω των υποχρεώσεων τους στις προκριματικές φάσεις του Champions League.

Οι Βολιώτες δεν ανακοίνωσαν αποστολή για την πρεμιέρα, καθώς σήμερα το πρωί υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση, όμως δεδομένα εκτός θα είναι ο Μύγας (που θα λείψει για δύο με δυόμιση μήνες) και ο Ενγκίν που είναι τραυματίας.

Με τον Καρλίτος διαθέσιμο, αφού είναι το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας το φετινό καλοκαίρι, η Λαμία ταξίδεψε για τον Βόλο, χωρίς να υπολογίζει τον τραυματία Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Ρέφερι της αναμέτρησης είναι ο Πέτρος Τσαγκαράκης, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Τριανταφύλλου. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Βεργέτης και VAR ο Γκορτσίλας.

Οι πρεμιέρες της Παρασκευής

Όπως ενημερώνει και η Super League στην ιστοσελίδα της, αυτή θα είναι η 5η φορά που το εναρκτήριο παιχνίδι θα γίνει Παρασκευή και μόνο ο Βόλος και η Λαμία θα έχουν από δύο πρεμιέρες ημέρα Παρασκευή, αφού η ομάδα της Φθιώτιδας είχε αγωνιστεί και στις 11 Σεπτεμβρίου 2020 στο Άρης – Λαμία 3-1.

Εκείνη η αναμέτρηση του 2020-21 είναι και η μοναδική που έχει επικρατήσει γηπεδούχος σε πρεμιέρα Παρασκευής, αφού μέχρι τώρα υπάρχουν δύο ισοπαλίες και μια νίκη φιλοξενούμενου.

Αυτή είναι και η μοναδική νίκη γηπεδούχου στις επτά τελευταίες πρεμιέρες πρωταθλήματος όταν είχαν μόνο έναν αγώνα στο πρόγραμμα. Έχουν εμφανιστεί τρεις νίκες φιλοξενούμενων και τρεις ισοπαλίες. Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκαν οι δύο τελευταίες αναμετρήσεις, πέρσι το Βόλος – Αστέρας Τρίπολης (3-3) και το Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης (0-0) το 2021-22.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Παρασκευή 18 Αυγούστου, 2023

Βόλος-Λαμία (21:00)

Σάββατο 19 Αυγούστου, 2023

ΠΑΣ Γιάννινα-Κηφισιά (20:00)

Κυριακή 20 Αυγούστου, 2023

ΟΦΗ-Άρης (19:30)
ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης (20:00)
Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός (22:00)

Αναβλήθηκαν
ΑΕΚ-Παναιτωλικός
Παναθηναϊκός-Ατρόμητος

Η επόμενη (2η) αγωνιστική

ΑΕΚ-Πανσερραϊκός
Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ
Ατρόμητος-Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ-Κηφισιά
Παναθηναϊκός-Βόλος
Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα
Λαμία-Άρης

To Top