ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρεμιέρα στα πλέι οφ με νίκη ο ξεκάθαρος στόχος του Άρη απέναντι στον ΠΑΟΚ (19:00 PRESSARIS LIVE)

Να μπει με το… δεξί στα πλέι οφ του Πρωταθλήματος θέλει ο Άρης που υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:00, PRESSARIS LIVE).

Οι κιτρινόμαυροι που τερμάτισαν στην πέμπτη θέση της κανονικής περιόδου ξεκινούν τα πλέι οφ με τοπικό ντέρμπι με τη νίκη να είναι το ζητούμενο, αρχικά για να κλειδώσουν από νωρίς το ευρωπαϊκό εισιτήριο και για να… γιορτάσουν με τον καλύτερο τρόπο τα 109 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, που συμπληρώνονται στις 25 Μαρτίου.

Ο Τόλης Τερζής μέσα από τις προπονήσεις της εβδομάδας, εκτός από τη δουλειά στο αγωνιστικό κομμάτι, τόνισε στους παίκτες του τη σημασία και τις ιδιαιτερότητες που έχουν αυτά τα παιχνίδια, ενώ το παρών στη χθεσινή τελευταία προπόνηση έδωσε και ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης.

Τα αγωνιστικά προβλήματα για τους κίτρινους είναι γνωστά καθώς ο Ρουπ δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και δεν βρίσκεται στη διάθεση της ομάδας, όπως φυσικά και ο Μάνου Γκαρθία ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Η αποστολή του Άρη είναι η εξής: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Νταρίντα, Καμαρά, Πάλμα, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Ετέμπο, Ενκουλού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος.

Με μια τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την πρεμιέρα των φετινών Play-offs και τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην ανακοινώνει αποστολή, αντίθετα να παίρνει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές μαζί του στο «Μακεδονία Παλλάς»!

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σουηδός Μοχάμεντ Αλ-Χακίμ. Βοηθοί οι Φρέντρικ Κλίβερ και Ρόμπιν Βίλντε, τέταρτος ο Φωτιάς, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Τζουχίν Τσάτζια και Παπαδάκης.

 

To Top