Πρεμιέρα στα πλέι οφ με ντέρμπι σε Τούμπα και Φάληρο

Τα πλέι οφ του φετινού πρωταθλήματος αρχίζουν σήμερα με τρία ματς, τα δύο εξ αυτών ντέρμπι.

Στην κεκλεισμένων των θυρών Τούμπα λόγω τιμωρίας, ο Άρης φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ (21:00, Novasports Prime). Η ομάδα του Λουτσέσκου προέρχεται από τη σκληρή ήττα στο Ζάγκρεμπ για το Conference League, αλλά στο πρωτάθλημα έκανε την τελευταία αγωνιστική την προσπέραση και θέλει να παραμείνει στην 1η θέση. Δεν υπολογίζει στον Σαμάτα ο Ρουμάνος τεχνικός. Από την άλλη ο Άρης δίχως άγχος θα αγωνιστεί στην Τούμπα με στόχο να κάνει μια ακόμη ζημιά και να φύγει με το διπλό. Στη διάθεση του Άκη Μάντζιου βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Νωρίτερα (20:30, Cosmote Sport1) ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκός. Ματς δίχως αύριο στο Φάληρο για τους Πράσινους, καθώς αν ηττηθούν, τότε ελαχιστοποιούνται με το καλημέρα οι πιθανότητές τους για τον τίτλο, μιας και ήδη μπαίνουν ως αουτσάιντερ στο μίνι πρωτάθλημα, με το -4 από την κορυφή. Την ίδια στιγμή οι Ερυθρόλευκοι ψάχνουν αντίδραση μετά το στραπάτσο από την Μακάμπι Τ.Α., θέλοντας να διατηρήσουν την επαφή τους με την 1η θέση. Δίχως τον τιμωρημένο Ρέτσο αλλά και τον Αλεξανδρόπουλο οι γηπεδούχοι, εκτός οι Βέρμπιτς, Αϊτόρ, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Γεντβάι για το Τριφύλλι.

Must win παιχνίδι για την ΑΕΚ στη Λαμία (17:00, Cosmote Sport2), με το διπλό να είναι εκ των ων ουκ άνευ, ιδίως μετά την ήττα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, όπου έχασε το διπλό στο 97′ κόντρα στον Άρη και μαζί την κορυφή. Δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Αλμέιδα, καθώς απουσιάζουν οι Άμραμπατ, Τσούμπερ, Γκατσίνοβιτς, αλλά πιθανότατα επανέρχεται ο Λιβάι Γκαρσία. Για τη Λαμία που είναι η… σταχτοπούτα των πλέι οφ και ζει ιστορικές στιγμές με την παρθενική συμμετοχή της, είναι τιμωρημένος ο Παπαδόπουλος, όμως επανέρχονται οι Σιμόν, Σίντκλεϊ και Σαντάνα.

To Top