ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα για τον Άρη που υποδέχεται με δύο απουσίες τον Παναθηναϊκό (20.00 – PRESSARIS LIVE)

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα κάνει σήμερα ο Άρης που υποδέχεται με δύο απουσίες τον Παναθηναϊκό στο Παλέ, στις 20.00.

Οι «κιτρινόμαυροι», που παρουσιάζονται με ένα τελείως διαφορετικό αγωνιστικό προφίλ από την περσινή ομάδα, ξεκινούν με ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα τους, θέλοντας να δείξουν ένα καλό πρόσωπο ενόψει και της απαιτητικής συνέχειας στην Stoiximan Basket League.

Σταύρος Σχίζας (θλάση) και Γιάννης Σιδηροηλίας (προσαγωγός) παραμένουν εκτός δράσης και δε θα συνδράμουν σήμερα στην προσπάθεια του Άρη απέναντι στους «πράσινους», με τους υπόλοιπους παίκτες του Γιάννη Καστρίτη να καλούνται να βγάλουν ενέργεια και διάθεση στο παρκέ για να κοντράρουν τους αντιπάλους τους στο πιο δυνατό τεστ της ομάδας μέχρι τώρα.

«Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην επίθεση, να παίξουμε με υπομονή και να μην κάνουμε εύκολα λάθη. Θέλουμε να αγωνιστούμε με ενέργεια και σ’ αυτό θα μας βοηθήσει ο κόσμος μας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Σπυρίδης, μέλος του τεχνικού τιμ του Άρη, ενώ για τον Παναθηναϊκό σημείωσε πως «πρόκειται για μία πολύ δυνατή ομάδα στα ριμπάουντ, πηγαίνει περισσότερο στο σετ παιχνίδι και πιέζει τις γραμμές πάσας στην άμυνα κι έτσι δημιουργεί στον αντίπαλο πίεση ώστε να κάνει το εύκολο λάθος».

Διαιτητές της αναμέτρησης, που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3 είναι οι Παπαπέτρου, Τζιοπάνος, Δαρλαμήτσος.

Πριν από το τζάμπολ του αυριανού αγώνα ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην προέδρου του Άρη, Απόστολου Γεωργιάδη και του πρώην αντιπροέδρου, Δημήτρη Γεωργούλη, οι οποίοι πρόσφατα έφυγαν από τη ζωή, αφήνοντας φτωχότερη την οικογένεια του συλλόγου.

Όπως και στους υπόλοιπους αγώνες της Stoiximan Basket League, ενός λεπτού σιγή θα τηρηθεί στη μνήμη του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Επίσης, πριν από την έναρξη του αγώνα, η ΚΑΕ θα τιμήσει τον πρώην προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Πρίφτη, για την προσφορά του στον Άρη.

To Top