Πρεμιέρα στο US Open σήμερα (18.00) για τον Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 18.00 (ώρα Ελλάδας) στη Νέα Υόρκη και στο US Open κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Για τρίτη φορά στην καριέρα του ο 21χρόνος Έλληνας πρωταθλητής είναι στη Νέα Υόρκη και θα αντιμετωπίσει τον  Ρώσο που πριν από λίγες ημέρες απέκλεισε τον Ρότζερ Φέντερερ στο Σινσινάτι.

Την πρώτη το 2017 ο Τσιτσιπάς ταξίδεψε αλλά δεν κατάφερε να περάσει στους αγώνες του ταμπλό. Την δεύτερη το 2018 έφτασε στον 2ο γύρο αλλά αποκλείστηκε από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο Τσιτσιπάς είναι για περισσότερο από ένα μήνα στην Αμερική και έκανε Tour, παίζοντας στην Ουάσινγκτον και στο Citi Open, με τον Νικ Κύργιο να τον αποκλείει.

Στα Masters στο Τορόντο και στο Σινσινάτι έφυγε νωρίς. Εκεί στις ΗΠΑ έφτασε στο Νο5 του κόσμου για μια εβδομάδα και πλέον βρίσκεται εντός δεκάδας και συγκεκριμένα στο Νο8, ενώ πριν έναν χρόνο ήταν στο Νο15.

Ο Τσιτσιπάς έφτασε στους “4” στο Australian Open κερδίζοντας και τον Ρότζερ Φέντερερ, έφτασε στον τελικό στο Ντουμπάι χάνοντας από τον Ελβετό και κέρδισε και δύο τίτλους στη Μασσαλία και στο Εστορίλ.

Στο Roland Garros αποκλείστηκε μετά από επική μονομαχία από τον Βαβρίνκα στον 4ο γύρο και στο Wimbledon έμεινε εκτός από τον 1ο.

To Top