Πρεμιέρα το βράδυ για τη Μαυριτανία του Καμαρά στο Διεθνές Τουρνουά του Νουακσότ

Έτοιμη να μπει και η Μαυριτανία του Αμπουμπακάρ Καμαρά στο Διεθνές Τουρνουά το οποίο διεξάγεται στην πρωτεύουσα της χώρας με τη συμμετοχή τεσσάρων Εθνικών. 

Ο άσσος του Άρη και οι συμπαίκτες του θα αντιμετωπίσουν τη Μοζαμβίκη απόψε το βράδυ στις 21:00, η οποία έπαιξε την Τετάρτη (23/3) κόντρα στον Νίγηρα και αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1.

Η τέταρτη ομάδα του τουρνουά (η FIFA λογίζει κανονικά αυτά τα ματς ως διεθνή φιλικά), Λιβύη, θα παίξει με τον Νίγηρα (18:00), πριν βρει  απέναντί της τη Μαυριτανία το βράδυ της Τρίτης (29/3).

Ο Καμαρά και οι υπόλοιποι παίκτες που έχουν κληθεί στην Εθνική θα παίξουν για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή τους, Αμίρ Αμπντού, ο οποίος ανέλαβε στις αρχές αυτού του μήνα.

Φυσικά ο στράικερ του Άρη θέλει να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση, προκειμένου να χαρούν και οι συμπατριώτες του, οι οποίοι θα μπορούν να δώσουν το παρών στο γήπεδο χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο, καθώς – πλην εξαιρέσεων σε κάποια σημεία που θα πρέπει να καταβληθεί χρηματικό αντίτιμο – η είσοδος είναι ελεύθερη.

Άπαντες στο στρατόπεδο των Κιτρινόμαυρων επιθυμούν από τον φορ της ομάδας να αγωνιστεί και να… ανέβει ψυχολογικά εν όψει και της συνέχειας των πλέι οφ της Super League 1. Πιο πολύ όμως ο Χερμάν Μπούργος και οι συνεργάτες του θα ήθελαν ο παίκτης του Άρη να γυρίσει υγιής, δίχως να συμβεί το παραμικρό…

 

To Top