ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Πρεσβευτής” του Άρη ο Αλί Σαχίν για εξεύρεση χορηγιών (photo)

Την εξουσιοδότηση του Άρη να λειτουργεί ως πρεσβευτής της ΚΑΕ -«Brand Ambassador»- σε θέματα σπόνσορινγκ και επιχειρηματικής εξέλιξης της εταιρίας έλαβε ο Αλί Σαχίν.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι την ανακοίνωση δεν την έκανε πάντως η ΚΑΕ Άρης (όπως ορίζει η κοινή λογική, ειδικά την στιγμή που πρόκειται για ένα επίσημο έγγραφο του συλλόγου), αλλά ο Ηλίας Κολοβέτσιος, που έχει τον ρόλο του μεσολαβητή στο συνολικό deal με τους Τούρκους- αναρτώντας το σχετικό έγγραφο στο διαδίκτυο.

Βάσει αυτού του εγγράφου ο Σαχίν αναλαμβάνει χρέη «πρεσβευτή για το σπόνσορινγκ και την επιχειρηματική εξέλιξη» της εταιρίας για τις χώρες των Βαλκανίων, την Τουρκία, τη Μέση Ανατολή και την Ασία.

Ο Κολοβέτσιος έγραψε στη σχετική ανάρτηση: «Πιστεύω ότι θα γίνουν υπέροχα πράγματα υπό τον νέο αντιπρόεδρο μας Τανιέλ Γιλμάζ που θα ανακοινωθούν σύντομα από την ομάδα της καρδιάς μου. Ευχαριστώ που με τίμησες με μία τόσο τιμητική θέση. Ένας-ένας τα αδέρφια μου ετοιμάζονται. Όλοι είμαστε αδέρφια του Άρη».

Σε επικοινωνία του PRESSARIS με τον Κολοβέτσιο, ο τελευταίος διευκρίνισε ότι: “Ο κ. Σαχίν είναι ο πρόεδρος του φυσικού αερίου του Ιράν και επίτιμος διπλωμάτης της χώρας στα Βαλκάνια. Είναι μεγάλο κεφάλαιο στην προσπάθεια που γίνεται για να έρθουν χορηγίες στον Άρη. Θα έχει ως αποστολή να προσελκύσει μεγάλες εταιρίες που θα συνεργαστούν με τον Άρη”.

Το σχετικό έγγραφο που είδε το φως της δημοσιότητας:

To Top