Πριμ-ρεκόρ από την Ντόρτμουντ

Πριμ ύψους 150.000 ευρώ σκοπεύει να δώσει η διοίκηση της Ντόρτμουντ σε καθέναν από τους ποδοσφαιριστές της σε περίπτωση που η ομάδα κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ ενώ ο Γιούργκεν Κλοπ αναμένεται να λάβει τα διπλάσια.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ, μετά τη μεγάλη επιτυχία και την πρόκρισή της στον τελικό του Champions League, είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει 150.000 ευρώ ως πριμ σε κάθε παίκτη ξεχωριστά, εάν το τρόπαιο καταλήξει στα χέρια των “κιτρινόμαυρων”.

Ο προπονητής της, Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος φέρει τεράστιο μερίδιο ευθύνης στην επιτυχία αυτή, αναμένεται να εισπράξει τα διπλάσια, δηλαδή περίπου 300.000 ευρώ. Τα ποσά αυτά δεν έχουν δοθεί ξανά στην ιστορία της ομάδας, η πορεία των Γερμανών όμως στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχει φέρει περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία γεγονός που έχει φέρει χαμόγελα στις τάξεις της.

Στο αντίποδα, η Μπάγερν αναμένεται να δώσει μεγαλύτερα πριμ στους παίκτες της, με δεδομένο ότι όσοι ξεκίνησαν στους δύο ημιτελικούς με την Μπαρτσελόνα έλαβαν 200.000 ευρώ έκαστος.

To Top