ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πριν από τον Άρη, διαμαρτυρήθηκε η Βαλενσιέν για την Φραπάρ

Η Βαλενσιέν έφτασε στις αρχές του προηγούμενου μήνα  (2/4)μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας για να αποκλειστεί εν τέλει από την Λυών με 3-0.

Η ιστορική ομάδα, η οποία μάλιστα υποβιβάστηκε από την Ligue 2 στην τρίτη τη τάξει κατηγορία πάλεψε για ένα ημίχρονο, όχι μόνο κρατώντας το μηδέν στην εστία της, αλλά καταφέρνοντας και να σκοράρει.

Το γκολ του Ντουκουρέ λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ακυρώθηκε ωστόσο από την Στεφανί Φραπάρ προκαλώντας τις αντιδράσεις των παικτών της Βαλανσιέν. Στο 51΄ η Φραπάρ υπέδειξε την «εσχάτη των ποινών» σε μια επίσης αμφιλεγόμενη απόφαση με τον Λακαζέτ να ανοίγει τον χορό των τερμάτων.

«Είναι δύσκολο να βρω τις κατάλληλες λέξειες. Υπάρχει αυτό το πέναλτι; Μου φαίνεται πολύ χαλαρό για να καταλογιστεί. Το έδωσε επειδή η Λυών είναι μεγάλη ομάδα; Πρέπει να ζυγίσω τις λέξεις μου. Ας με τιμωρήσουν εάν θέλουν, δεν με νοιάζει. Θα πρέπει να αναρωτηθούν για την διαιτησία», είχε δηλώσει ο μέσος Αντονί Νοκαέρ.

Σε ανάλογο ύφος και ο προπονητής της Βαλενσιέν, Αχμέντ Καντάρι.

«Σημειώσαμε γκολ και δεν υπήρχε φάουλ. Πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Πέτυχαν γκολ με πέναλτι ενώ ο Λακαζέτ έχει πέσει πάνω στον αμυντικό μας. Δεν θα επιτεθώ στη διαιτητή. Όλοι έχουν την άποψη τους, αλλά βλέποντας το πρώτο ημίχρονο πιστέψαμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Φραπάρ βαθμολογήθηκε από την L’ Equipe στο συγκεκριμένο ματς με 1/10!

To Top