ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Έκρηξη με νεκρούς σε χώρο συναυλίας στο Μάντσεστερ Αρένα (videos)

Πανικός έχει δημιουργηθεί στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς σημειώθηκε διπλή έκρηξη στο χώρο ( Manchester Arena) που έδινε συναυλία η Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ.

Η διπλή έκρηξη που ακούστηκε και αρχικά αποδίδεται σε βραχυκύκλωμα δημιούργησε πανικό και η αστυνομία προσπαθεί να απομακρύνει τον κόσμο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομική διεύθυνση του Μάντσεστερ, υπάρχουν επιβεβαιωμένα θύματα, αλλά και τραυματίες. Στην περιοχή έχουν ήδη σπεύσει ασθενοφόρα, ενώ βρίσκονται σε ετοιμότητα τα νοσοκομεία της περιοχής.

Η αστυνομία ζητά από τους πολίτες να αποφύγουν να πλησιάσουν την περιοχή, καθώς θα δυσκολέψουν το έργο των Αρχών που βρίσκονται εκεί. Στο σημείο έχουν σπεύσει 10 περιπολικά, 5 ασθενοφόρακαι δύο οχήματα της μονάδας αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών.

Εκτός από τις εκδοχές για πυροβολισμούς ή βόμβα, άλλα μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για έκρηξη των μεγάλων ηχείων, που υπήρχαν για τις ανάγκες της συναυλίας.

Εκπρόσωπος της γνωστής αμερικανίδας τραγουδίστριας της ποπ δήλωσε πως η ίδια δεν έχει τραυματιστεί και πως είναι καλά στην υγεία της.

Αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν στον συναυλιακό χώρο ανέφερε πως ένιωσε μια τεράστια έκρηξη καθώς έφευγε από τη συναυλία.

“Κατευθυνόμασταν προς την έξοδο όταν καθώς φτάναμε την πόρτα σημειώθηκε μια τεράστια έκρηξη και όλοι άρχισαν να ουρλιάζουν” δήλωσε η Catherine Macfarlane στο Reuters και πρόσθεσε:

“Ήταν μια τεράστια έκρηξη. Το ένιωθες στο στήθος σου. Χάος. Όλοι άρχισαν να τρέχουν και να φωνάζουν και να προσπαθούν να βγουν έξω”

Πηγή: protothema.gr

To Top