Προέδρος Ατλέτικο: «Αν θέλετε να αφαιρέσετε την πλακέτα του Κουρτουά κάντε το μ’ ένα σφυρί κι ένα φτυάρι»

Δημοσιογράφος είπε στον πρόεδρο της Ατλέτικο Ενρίκε Θερέθο ότι κάποιοι οπαδοί της ομάδας θέλουν να αφαιρέσουν την τιμητική πλακέτα του Βέλγου κίπερ έξω από το Wanda Metropolitano κι εκείνος έδωσε μια λύση.

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκε Θερέθο, βγαίνοντας από το γραφείο του μίλησε για λίγα λεπτά στα media που είχαν συγκεντρωθεί απ’ έξω και αναφέρθηκε στην ατάκα του Τιμπό Κουρτουά πριν τον τελικό του Champions League.

Ο Βέλγος πορτιέρο είπε ότι θα είναι στην «καλή πλευρά της ιστορίας», υπονοώντας ότι στον τελικό του 2014 κάτω από τα γκολποστ των «ροχιμπλάνκος» ήταν στην κακή πλευρά.

Αυτή την Κυριακή, κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την κατάκτηση του 14ου Champions League, ο δήμαρχος της πρωτεύουσας, Χοσέ Λουίς Μαρτίνεθ Αλμέιδα απευθύνθηκε στον έμπειρο κίπερ λέγοντάς του ότι: «Εμείς που κλάψαμε μαζί σας στη Λισαβόνα, είμαστε επίσης στην καλή πλευρά»

Σε σχέση με αυτά τα λόγια του δημάρχου της Μαδρίτης, ο Ενρίκε επεσήμανε ότι ο δήμαρχος «απάντησε πολύ καλά στον Κουρτουά».

Ενώ όταν δημοσιογράφος του μετέφερε την επιθυμία κάποιων φίλων της Ατλέτικο να αφαιρέσουν την τιμητική πλακέτα του Βέλγου έξω από το Μετροπολιτάνο, αυτός τόνισε: «Αν θέλετε να αφαιρέσετε την πλακέτα του Κουρτουά πηγαίντε με ένα σφυρί και ένα φτυάρι και αφαιρέστε την»

To Top